Snap
  • Mama
  • post

Schrijven voor mamaplaats

Hallo allemaal!!!

Mijn naam is Hélena, 32 jaar en mama van 2 kindjes. Een puberzoon van 12 en een dochter van 8 maanden. Toen de oproep om te schrijven voor mamaplaats werd geplaatst dacht ik, jah! Dat vind ik leuk! Lezen en schrijven zijn altijd wel mijn ding geweest maar echt actief op forums zitten heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Omdat ik liever in huis of buiten bezig ben dan dat ik achter de computer zit. Toch ben ik ook bezig een boek te schrijven, en om wat verder ervaring met het tikken op te doen lijkt me het schrijven voor mamaplaats een leuke uitdaging. Dus toen ik van de week de eerste opdracht zag verschijnen in mijn mailbox dacht ik.... SLIK, klamme handjes, kriebels in mn maag, nu moet het gebeuren! Op de een of andere manier was ik gewoon zenuwachtig, o jee kan ik dit wel?? Maar na even goed het een en ander op een rijtje te hebben gezet ben ik begonnen te schrijven en bevalt het me uitstekend! Alleen tja, toch ben ik ook wel onzeker, doe ik het wel goed, is wat ik doe de bedoeling? Dus heb ik een eerste opzet gemaakt en opgestuurd om te kijken of wat ik doe de bedoeling is of dat ik het toch niet helemaal heb begrepen! Ik hoop dat ik in de juiste richting zit want ik vind het leuk! Ik ben er wel even mee bezig maar het is voor mamaplaats, voor en door mama' s dus als ik zo een bijdrage kan leveren dan doe ik dat graag! 

Nou ook mijn allereerste blog zit erop!

Tot blogs!

10 jaar geleden

Hai allemaal! Bedankt voor het verwelkomen! Dat geeft altijd een fijn gevoel!

10 jaar geleden

Welkom hier!! Ik schrijf nu al sinds het begin van Mamaplaats bij mamaplaats en nu sinds deze week mag ik ook artikelen schrijven wat het nog veel leuker maakt om hier te bloggen en te reageren op blogs van anderen :D

10 jaar geleden

Welkom! Ook ik heb afgelopen week mijn eerste opdracht ingeleverd en ben stiekem wel een beetje zenuwachtig of het wel goed is! Hoop in de toekomst meer van je te lezen ;)

10 jaar geleden

Welkom! Ik schrijf nu een half jaar artikelen voor Mamaplaats en het is ECHT superleuk. Succes!