{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schoonvader grrrrr!!!!!

we zijn een weekendje bij de schoonfamilie om te helpen omdat ze net verhuisd zijn....

Afbeelding blog 'Schoonvader grrrrr!!!!!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn schoonouders zijn net verhuisd. Bij hen wonen mijn 2 schoonzusjes van "het tweede nestje", pubermeiden nog... We zijn 3 weken eerder ook al een heel weekend geweest om te helpen met verven en vloer leggen en nu gaan we verder helpen en kijken naar het resultaat.... Ze zijn afgelopen weken overgegaan en zitten nog in de rommel, overal dozen en ook sommige kasten nog niet op hun plaats of zelfs nog niet gekocht!

Mijn jongste schoonzusje heeft nog helemaal geen klerenkast, maar de nieuwe klerenkast van de oudste staat nog in de doos op haar kamer. Ze heeft uberhaupt nog niet kunnen uitpakken want de boekenkast is nog niet gemonteerd en haar dozen staan nog in het oude huis(op 10 min rijafstand).

Ze beklaagd zich(met recht vind ik!Na bijna een week!) over de situatie, weinig spullen beschikbaar, terwijl ze naar school moet, kleren nog in de koffers etc. Dus ik rij met haar heen en weer om even haar dozen te halen en ga met haar op haar kamer kijken. Daar tref ik een kamer die niet logisch is ingedeeld, het klopt gewoon niet! dus ik overleg met haar of ze zelf tevreden is, dan maak ik een plan om het logischer in te richten, meet alles op en op den duur komen ook mijn schoonouders kijken, we vertellen het plan aan hen en ze zeggen, ok het is haar kamer. ZE helpen zelf met het verplaatsen van het bed etc.

Dan moeten zij even weg wat spullen naar de stort brengen. Ik begin alvast met het opbouwen van de kast. Halverwege moet ik stoppen want wij gaan naar de verjaardag van mijn oma, die woont bij hen in de buurt. We spreken af dat we 's avonds de kast verder in elkaar zullen zetten na het eten.

Vervolgens komen we rond etenstijd terug en beginnen te koken (had mijn man aangeboden omdat zij het zo druk hadden). En als ik dan naar boven loop om mijn schoonouders te begroeten en wat tref ik aan?

Ze hebben de meubels weer terug geschoven!!! Al die moeite voor niets! Echt ongelooflijk! Dus ik kijk naar mijn schoonzusje, die baalt er ook van.

En er wordt geen woord over gerept.... Ik vind het ongelooflijk. Ze stonden er toch bij? Als ze het niet ok vonden hadden ze dat toch kunnen zeggen? waarom laten ze ons dat allemaal doen? En dan is het ineens wel mogelijk om de kast in elkaar te zetten en de boekenkast vast?

Ligt dit aan mij of is dit behoorlijk ondankbaar? pfff even stoom afblazen hoor....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je