Snap
  • Mama
  • post_short

schoonfam geen aandacht voor je kinderen

Wat zouden jullie doen als je vindt dat je schoonfamilie geen aandacht heeft voor jullie kinderen? Laat je het op z'n beloop of ...? Ik ben er momenteel behoorlijk gepikeerd over. Ben benieuwd!

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie en jij ook sterkte met jouw situatie. Laat je inderdaad niet gebruiken!

10 jaar geleden

Zo te horen zit je echt in hetzelfde schuitje. Alleen stel ik mijn man hier niet verantwoordelijk voor hoor. Hij is zelf ook het buitenbeentje in zijn familie (vandaar dat ik ook met hem getrouwd ben, als hij op hen had geleken...) In ons geval zit het 'm erin dat ze mij niet mogen, wat is bij jullie het probleem denk je?

10 jaar geleden

Mijn schoonouders zien mijn zoontje 1 hooguit 2 x per jaar. Na een problematische start en ik gezegt heb dat ik liever niets meer met ze te maken wil hebben. Mijn vriend staat hier volledig achter me hij had deze keus al eerder gemaakt. Mijn zoontje mist hier niets aan. Hij krijgt genoeg liefde en "opa's & oma's" aan mijn kant van de familie. Ze bellen nooit hoe het gaat ivm met de gezondheid van mijn zoon. Ze willen mijn zoon gebruiken al attractie voor vrienden wanneer deze op visite komen en daar is mijn zoon veel te goed voor. Ik zou gewoon een gesprek aangaan met hun hoe moeilijk dat misschien ook is.. maar dan weet iedereen wel direct waar hij aan toe is... succes ermee

10 jaar geleden

Ik heb net zulke schoonouders en erger mij er steeds meer aan. Jaren heb ik het geaccepteerd, wel heb ik tegen mijn man gezegd dat ik het moeilijk vind wat ze doen. Afgelopen jaar hebben ze onze 4 kinderen alleen gebeld en gefeliciteerd op hun verjaardag, geen kaartje, niets. Ook zeiden ze er nog even bij dat ze bellen omdat ze het anders zouden vergeten omdat ze niet thuis waren. Ik heb alleen maar ruzie met mijn man hierover, denk er zelfs over om uit elkaar te gaan als hij er niets van zegt. Ik vind niet dat ik de aangewezen persoon ben. Maar het is niet leuk dat onze kinderen minder of alleen maar een felicitatie via de telefoon krijgen, terwijl de andere neefjes en nichtjes grote cadeaus krijgen.