{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schoolkinderen zes weken vrij....

6 weken vrij en daar begint dag één... Het was nog nooit zo'n zware eerste vakantiedag.

Afbeelding blog 'Schoolkinderen zes weken vrij....'

nou het is begonnen schoolvakantie 6 weken vrij en niet op vakantie gaan wat moet ik doen met mijn twee jongens.....

De eerste dag was gelijk al een vragen dag 7 uur sochtends mama wat gaan we doen vandaag. Gaan we zwemmen mag ik fietsen mag ik snoepje mag ik koekje mag ik naar bos mag ik zwembroek aan etc..... Ik kon alleen maar denken is mijn vakantie begonnen hoeveel dagen nog. 

Heb ik de hele leuke dingen met ze gedaan mijn hoofd was gewoon kapot alleen al van al die leuke dingen te hebben bedacht van eigen slingers te maken voor buiten tot koekhappen tot boekjes lezen op een picknick kleed. En dan komt papa thuis en die vraagt wat hebben jullie vandaag gedaan en het enige wat de oudste zegt is" helemaal niets leuks "????

Nou hopelijk morgen beter ....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je