{{ message.message }}
{{ button.text }}

Scheve mama! (Scoliose)

Oftewel: mijn rug in een S-vorm

Afbeelding blog 'Scheve mama! (Scoliose) ' Achtergrond blur afbeelding

Dit heb ik al heel lang, en rennen ziet daardoor ook echt niet uit bij mij en is ook echt pijnlijk (terwijl ik als kind wel aan hardlopen deed) en de koprol en handstand lukt daarnaast ook niet echt.. Ik vond gym op school dan ook echt een hel!

Tijdens mijn zwangerschap corrigeerde mijn rug zich gek genoeg en stond ik weer kaarsrecht!

Ik had stiekem de hoop dat dit na de zwangerschap zo zou blijven, maar zoals je dus kunt zien, is dat helaas niet zo.

Ik heb er nu niet zoveel last meer van, maar in mijn tienerjaren wel! Ik ging dan ook regelmatig naar een fysiotherapeut en osteopaat, maar dat heeft niet echt geholpen..

Uiteindelijk ben ik begonnen met dansen en dit verlichtte de pijn wel enorm! Ik heb dit dan ook ruim 6 jaar met plezier gedaan, maar ben helaas moeten stoppen wegens tijdgebrek. Stiekem wil ik het graag weer gaan oppakken, dus zodra ik een rijbewijs heb, ga ik er weer voor. Dan is het allemaal wat makkelijker.

Ondanks dat ik er niet heel veel last van heb, hoop ik toch dat Nola de rug van haar papa heeft geërfd! 😅

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je