{{ message.message }}
{{ button.text }}

Scheiden of blijven? Het besluit..

Niet op Facebook!

Afbeelding blog 'Scheiden of blijven? Het besluit..' Achtergrond blur afbeelding

Nadat Pascal afgelopen maandag boos wegging en die nacht niet thuis kwam zonder iets te laten horen.
Stond ik er dinsdag helemaal alleen voor met Isa. Het ochtend ritueel en haar zelf wegbrengen ging verrassend goed. Vervolgens verder naar het werk met een steen in mijn maag.. Niet wetend waar Pascal is en hoe het nu verder moet.
In de lunchpauze toch maar weer geprobeerd te bellen, tot mijn grote verbazing nam hij en was hij inmiddels thuis.

In de avond zijn wij samen het gesprek aan gegaan, hoe nu verder? Het gedrag van maandag was/ is voor mij onacceptabel.
Na 2 avonden samen gesproken te hebben, zijn wij (helaas) tot de conclusie gekomen dat het samen niet meer werkt. Hoe vervelend het ook is.

Ondanks de twijfels van de laatste tijd, voelt het toch ineens 'heel plotseling' en is het emotioneel gezien toch moeilijker dan ik dacht.
De relatie stopt, maar mij liefde voor hem niet! Zou hem nooit kunnen haten, want hij heeft mij tenslotte het allermooiste gegeven: Een dochter ❤

Na samen het besluit genomen te hebben, is er ook al het e.e.a. besproken hoe wij alles gaan regelen, zoals de omgang voor onze 2-jarige dochter.
Gelukkig zitten wij hierin grotendeels op 1 lijn, daarom hebben wij gekozen om 1 gezamenlijke advocaat te nemen om alles 'officieel' te regelen. Voor onze dochter, willen wij alles zo goed mogelijk regelen, geen ruzie en onderlinge strijdt! Hopelijk lukt het ons om voor altijd door 1 deur te kunnen.
Aangezien Pascal vrij makkelijk is, zolang hij zijn/onze dochter maar voldoende blijft zien, moet het wel gekomen.
Nu maar opzoek naar een echtscheidingsadvocaat, wat het wel heel 'echt' en definitief maakt.

Zoals het er nu naar uitziet, gaat Isa hier niet onder lijden. Aangezien ze zo jong is, weet ze uiteindelijk niet beter. En heeft ze, als alles achter de rug, 2 gelukkige (gescheiden) ouders, die samen 1 team zijn voor Isa.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je