{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen uit... samen thuis!

Samen boodschappen doen en met tassen vol thuiskomen en overal eens eten en kijken. Niet eens echt stappen want om 9 uur waren we wel weer thuis.

Afbeelding blog 'Samen uit... samen thuis!' Achtergrond blur afbeelding
Toen ik in de stad was voor boodschappen zag ik opeens een bord staat van een restaurantje waar wij elke week even een hapje gingen eten.

Niet echt uiteten maar zo op donderdag tussen de boodschappen door even een hapje doen.

Uit eten deden we meestal op zaterdag. Gezellig en niet al te uitgebreid, samen..

Toen ik er langs liep dacht ik even terug aan die tijd, nu 3 jaar geleden. Het was een leuke tijd!

 

Samen boodschappen doen en met tassen vol thuiskomen en overal eens eten en kijken. Niet eens echt stappen want om 9 uur waren we wel weer thuis.

 

Nu gaat het heel anders!

Dit tassen boodschappen halen we niet meer. We gaan nu bijna elke dag naar de supermarkt maar dat is het dan. Uit eten hebben we geen zin in, tijd voor en geld voor.  We zijn nu samen thuis!

Het mooiste moment van de dag is half 8 als de kinderen op bed liggen en wij het eten op tafel toveren terug kijken op een o zo drukke, hectische en vooral ook leuke dag!  

Samen uit… samen thuis heeft in onze ogen helemaal niets te maken met het met elkaar meefietsen na een stapavond maar heeft te maken met een heerlijke avond bakzitten. Zonder film, zonder extreme luxe en zonder tassen met aankopen van een avond of dag in de stad, maar met twee prachtige kinderen in bed!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je