Snap
  • Mama

Samen plezier maken

Deze week was het weer zover... de klassieke 'zielige zieke papa'.
Jullie kennen hem allemaal wel ;) alleen was deze keer de mijne weer aan de beurt.
Helaas had papa een zeer besmettelijk buikgriepje te pakken en moet ik toegeven dat ik na anderhalve dag toch ook wel een beetje last kreeg van zielige zieke mama zijn.
Papa is inmiddels weer aan het werk en zorgt daarnaast heel lief voor mama en onze dochter.

Gelukkig is ons kleine meisje nog kerngezond. Wel is ze wat huilerig, waarschijnlijk omdat ze iets minder aandacht krijgt dan normaal.  Normaal gesproken brengt ze op vrijdag de dag door met haar tante, maar die hebben we helaas ook aangestoken. :(

Daardoor ben ik iets creatiever geworden in leuke spelletjes bedenken die haar opvrolijken.

Vooral de 'papa-beatbox' is momenteel een groot succes.
Dat kan gelukkig ook vanaf een afstandje, erg handig wanneer je buikgriep hebt.
Mama maakt dan allemaal rare geluidjes met het woordje "papa" tussendoor, en ons kleintje schatert het dan uit! Waarschijnlijk vooral omdat ik helemaal niet kan beatboxen :p
Maar we hebben zo samen de grootste lol.

Afgelopen weekend zijn we voor het eerst samen naar de dierentuin geweest en ook naar de kinderboerderij. Sindsdien vindt ze het fantastisch als mama een cavia nadoet.
Ook weer iets waar ik volgens mij niet zo goed in ben, maar ons kleintje giebelt dan als zo'n lachend kietel elmo knuffeltje!

Nu hang ik dus nog steeds ziek thuis, maar door alle spelletjes en mijn schaterende meisje voel ik me toch weer een stuk beter. Een lachende baby is het beste medicijn!

Ik krijg regelmatig te horen dat ik zo'n 'gekke mama' ben (vooral van oma en papa :p) maar dat maakt mij niet uit, als mijn kleintje het maar leuk vindt. Zelf heb ik dan ook de grootste lol!

Hebben jullie ook leuke of gekke dingen die jullie samen met je kindje(s) doet waarvan jullie beide vrolijk worden?

11 jaar geleden

Opeten is inderdaad ook hilarisch! Vooral als je echt van die nomnomnom geluidjes erbij maakt, haha.

11 jaar geleden

oh en beterschap natuurlijk (ik typ te snel voor deze site, kreeg melding even wachten je hebt net reactie geplaatst haha)

11 jaar geleden

hahaha ik mis hier wel het voorbeeld filmpje bij van jij die cavia en beatbox doet :) het "opeten" werkt altijd lachwekkend of het kietelmonster maar ja das niet handig als je je kleintje niet wil aansteken. nog steeds vindt ze het geweldig als we haar zogenaamd niet zien met handen voor haar of voor onze ogen. zowieso gekke geluiden maken :)