{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen met zijn tweetjes thuis zonder ouders

Samen met zijn tweetjes thuis

Afbeelding blog 'Samen met zijn tweetjes thuis zonder ouders'

Hallo allemaal 


Lang geleden dat ik hier was.

Maar even een brandende vraag mijn zoon van tien kan zich zelf prima redden en is vaak alleen thuis.

Nu komt zijn zusje ook naar huis toe en dan zijn ze alleen thuis tot een van ons thuis komt en tot aan de zomervakantie dit jaar is dat ,ik rond 15.00 thuis ben dus zijn e tien minuten alleen maar na de zomervakantie gaat alles veranderen dan Is de jongste van zeven van kwart voor drie tot kwart over drie alleen thuis dan komt onze oudste van tien thuis en dan zijn ze samen tot vijf uur alleen ze hebben allebei een telefoon dus berijdbaar. 

Ik wil eens weten hoe mensen hier over denken of ik dit wel goed doe sommige zeggen van wel en sommige vinden dit niet kunnen. 

Ik hoop hier reactie te lezen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je