{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen kunnen we dit aan. (&ik alleen schijnbaar ook)

Papa die zegt, ik help je wel. Maar ondertussen wordt hij s'nachts niet eens wakker van ze huilende dochter?!

Afbeelding blog 'Samen kunnen we dit aan. (&ik alleen schijnbaar ook)'

ik hoor het hem nog zeggen; schat geen zorgen samen kunnen wij dit wel aan.. 

Nu het zover is beseft hij pas dat het makkelijker gezegd als gedaan is. En dat terwijl hij s'nachts gewoon door slaapt, hij haar niet eens hoort huilen en eens in de zo veel tijd eens een luiertje verschoond (toevallig iets vaker als er visite bij is.)

En als ik hem hier mee confronteer is zijn antwoord : oh sorry schat, maak me dan s'nachts wakker en zeg wanneer ik je moet helpen. Nou dit is ook een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.. want mijn man is toevallig niet wakker te krijgen en oh ja als hij wakker is dan weet hij me snel in de maling te nemen, hij zegt namelijk gewoon: ja schat ik doe het zo -_- waarna hij vervolgens weer rustig verder slaapt. De volgende ochtend als ik het zeg krijg ik als antwoord: tja dan moet je wat beter je best doen om me wakker te krijgen..

Maar buiten dat is hij super lief met haar en als hij thuis komt wil hij haar eerst even knuffelen en gedag zeggen en praat vol trots over haar tegen iedereen die het maar wil horen! 

Dus zeg ik maar niks meer en neem alle taken op mij en probeer zoveel mogelijk te genieten van mijn heerlijke meisje! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je