{{ message.message }}
{{ button.text }}

samen

Wanneer krijgen we een eerlijke kans net als andere stellen om te gaan samen wonen

Afbeelding blog 'samen' Achtergrond blur afbeelding

Mijn vriendin en ik zijn nu een jaar en 5 dagen samen.
Ik ken haar echt al bijna mijn hele leven, ik hou van haar zoals zij is en dat doet ze ook van mij.
Ik heb een dochter van nu 4 jaar. Mijn vriendin accepteert mijn dochter helemaal volledig en mijn dochter noemt haar soms mama maar meestal is het toch gewoon even Natas (Natascha), heb ook aan gegeven dat ik daar niet op in ga praten.

Nu is het zo dat we heel erg gaan samen wonen, maar omdat zij in malden woont en ik in Tiel. Hebben we besloten dat we naar Malden verhuizen omdat het daar een stukje rustiger is en Tiel is niet echt mijn plek heb ik gemerkt, ook al zit mijn school daar en die van me dochter. Me dochter zit nu net 4 maanden op school.

Helaas door alle shit die ik heb meegemaakt woon ik nu voor crisis bij mijn ouders thuis, mijn vriendin en ik hebben al heel erg vaak bij wijkteam Tiel-West en haar begeleiding aan gegeven om samen te willen gaan wonen, nooit hebben ze daar wat mee gedaan. Tot dat we gemeente Malden zo vaak hebben gebeld met het feit dat we wilde samen wonen en dat er nu eindelijk een gesprek komt over de mogelijkheden vind ik wel prettig en mijn vriendin natuurlijk ook.

Veilig thuis heeft besloten om naar de beschermingstafel te willen gaan omdat ze niet weten wat ze met mij als moeder aan moet omdat ik volgens hun begeleiding buiten de deur houdt, maar hoe zou ik dat moeten doen als ze zelf echt altijd afspraken niet na komen of op vakantie zijn.

Iedereen zegt dat veilig thuis het goed met me voor is maar ik vertrouw het gewoon niet, ik zal vast niet de enige zijn die dat heeft.

Ik vraag me nog steeds af waarom krijgen mijn vriendin en ik geen eerlijke kans, omdat ik als Suzanne zijnde een keer een fout heb gemaakt of omdat ik op vrouwen val?,
Herkennen jullie dit dan ook laat het in een berichtje hier onder weten, en hoe zijn jullie hier mee om gegaan.

Stress van hier tot Tokio wat doen jullie daar tegen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je