{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sam mag naar huis

Afbeelding blog 'Sam mag naar huis' Achtergrond blur afbeelding

Sam mocht naar twee weken opname naar huis!

De arts denkt dat het een kno probleem was en dat het al maanden speelt. Het vergt dan zoveel energie om steeds alle virussen op te vangen dat je lichaam dan niet kan groeien. Dit was bij Sam het geval. Zijn lijfje was uitgeput van alle virussen, vocht achter de oren en de grote neusamandel waarvan hij ontzettend veel ontstekingen van kreeg in zijn kleine koppie. Sam ging hierdoor niet meer groeien en viel af, terwijl hij 500 calorieën meer naar binnen werkte dan een ander kind van 13 maanden. Sam heeft een dieet en krijgt thuis 2x per sondevoeding via de fles eerst voor 6 maanden, daarnaast moet hij nog twee weken zijn neusspray gebruiken met prednison. Thuis mag hij verder aansterken en groeien.

Sam mocht vanochtend naar huis!
De arts denkt dat het een kno probleem was en dat het al maanden speelt. Het vergt dan zoveel energie om steeds alle virussen op te vangen dat je lichaam dan niet kan groeien. Dit was bij Sam het geval. Zijn lijfje was uitgeput van alle virussen, vocht achter de oren en de grote neusamandel. Sam ging hierdoor niet meer groeien en viel af, terwijl hij 500 calorieën meer naar binnen werkte dan een ander kind van 13 maanden. Sam heeft een dieet en krijgt thuis 2x per sondevoeding via de fles eerst voor 6 maanden, daarnaast moet hij nog twee weken zijn neusspray gebruiken met prednison. Thuis mag hij verder aansterken en groeien.

Controle was binnen twee weken. Mocht er iets zijn of Sam wordt weer ziek en koortsig dan kunnen we direct de kinderarts bellen. Een heel fijn gevoel!


Mocht Sam steeds weer ziek worden dan gaan ze kijken naar het immuunsysteem.
Het was een enorme rollercoaster deze twee weken! 

Het ziekenhuis was echt heel erg rustig en de verpleegkundigen waren heel erg lief voor ons. Namens Sam, Mark en mij heel erg bedankt voor alle zorg.

LOVE xx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je