Snap
  • Mama
  • borsten
  • Boobs
  • Theezakjes
  • Losse
  • Saggy

Saggy boobs.

5 jaar geleden

Hangborsten kun je inderdaad krijgen van de zwangerschap (ter informatie, ze komen niet door de borstvoeding). Ik had dit ook, maar ben weer gaan sporten en heb extra borstspier oefeningen gedaan en het is echt weer een stuk minder. Misschien helpt dat je wel. Die pijn in mijn buik had ik ook, bij mij duurde dat een week of 3 en daarna werd ik ongesteld, dus misschien voor jou ook een voorbode van de menstruatie.

5 jaar geleden

Bedankt voor de tip!! Ga ik mee aan de slag

5 jaar geleden

Als je hangborsten hebt, zou ik vanaf nu iedere avond de oefening doen dat je van je ene hand een vuist maakt, andere hand plat houdt en tegen elkaar aan drukken. Even vasthouden en dan loslaten. Dit 10x doen. Hier worden de spieren sterker door en dit zorgt ervoor dat de minder gaan hangen. Plus iedere dag insmeren met vaseline, goed (laten) inmasseren. Je borsten zullen na een tijdje weer strakker zijn!

5 jaar geleden

Ik had mastopathie voor mijn zwangerschappen. Nu 2.5 jaar na de jongste voel ik weer een flinke cyste. Gevolg is pijn en 1 grotere borst. Die andere heeft het nog niet.. vroeger wel en had ik 2 tot 3 maten bhs per cyclus nodig. 1 voor na de menstruatie 1 voor na eisprong en 1 voor tijdens menstruatie. Meestal met een sportbh erover die extra stevigheid geeft en schokken opvangt. Nu valt het gelukkig nog mee maar iedere cyclus wordt het een beetje erger. Misschien toch weer eens op controle maar niet heel veel zin in...