{{ message.message }}
{{ button.text }}

Rustige Periode op het Werk

​Inmiddels is het seizoen weer voorbij op het werk, de rustige periode is weer aangebroken. En wat doen je dan??

Afbeelding blog 'Rustige Periode op het Werk' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels is het seizoen weer voorbij op het werk, de rustige periode is weer aangebroken. We lopen helemaal bij met al het werk en het is nog (te) vroeg om alles voor het nieuwe jaar en nieuwe seizoen in orde te maken. Bovendien is de rustige periode net aangebroken en moeten we nog een aantal maanden. We willen dus niet binnen een paar weken alles af hebben.

Tijd dus om in winter-werk-modus te gaan! Dat betekend op m'n gemak de uitnodigingen voor de verjaardagen van de kids te maken, traktaties te bedenken en tevens mijn manager op ideeën brengen voor haar jongste. Ook staat jaarlijks de sinterklaas zoek puzzel uit de huis-aan-huis bladen op het programma. Natuurlijk wel niet al te opvallend ;-). En bloggen voor Mamaplaats! Dit gaat natuurlijk prima met mijn werk achter de computer. Eerst typen in word en dan in Mamaplaats plakken.

De standaard werkzaamheden moeten natuurlijk wel gebeuren, maar daar zijn we nu sneller mee klaar.Dat is altijd ieder jaar zo, maar ook niet zo gek in een branche als het toerisme. Maar wat heb ik toch een hekel aan die rustige periode (wel fijn dat je iets voor jezelf kan doen). Van mij mag het altijd wel hoogseizoen zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je