Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

Rommelhuis

Sinds er kinderen zijn is het huis niet meer zo netjes en strak..

Af en toe krijg ik het op mijn heupen..Dan zie ik opeens overal troep.  Nu ook..de laatste schooldag is geweest en er komen tassen vol schriften, pennen, tekeningen en andere prullaria tevoorschijn.

Overal ligt wat..Ik heb een speciale doos voor schoolwerkjes, dus dat kan daarin. Pennen raak ik ook wel ergens kwijt.

Maar er zijn ook van die dingen waarvan ik echt niet weet waar ik ze kan opruimen. 

En dan krijg je dus een huis met spulletjes en stapeltjes overal.

Af en toe kun je nog een glimp opvangen van hoe het vroeger was: ruim, netjes, bij elkaar passende kleuren..harmonieus en rustig. Soms zie je dat wel op televisie..een droomhuis, perfect ingericht en toch schijnen er ergens 4 kinderen te zijn weggemoffeld.

Hier dus niet..

Ook mijn man protesteert af en toe als ik een tekening op de kastdeur plak: Niet doen !Het wordt een echt kinderhuis!

We wonen tenslotte ook niet  meer met zijn tweetjes, het is nu ook het huis van de kinderen en hopelijk eentje waar ze heerlijke herinneringen aan hebben als ze later groot zijn en terugdenken aan lekker spelen, eten en ravotten in de tuin.

Een warm  familiehuis..met hier en daar een rommeltje..

 

 

 

10 jaar geleden

Heel herkenbaar. Het lijkt wel of het af en toe dweilen met de kraan open is. Ben je de hele dag bezig om alles op orde te krijgen, zodra de kleinste uit bed komt, de grootste uit school komt en manlief uit zijn werk komt, dan lijkt het alsof alles voor niets is geweest. Maar aan de andere kant kinderen moeten ook kunnen spelen...

10 jaar geleden

hihi, leuk om jullie reacties te lezen.. Ik weet ook nog van vroeger inderdaad dat als ik uit school kwam en de luxaflex waren voor de ramen weg, dan had mijn moeder grote schoonmaak....dan kwam ik liever niet thuis..en inderdaad als kind zie je je huis heel anders.. Dus ik zal proberen af en toe iets relaxter naar mijn huis te kijken..

10 jaar geleden

Herkenbaar! ik heb me er inmiddels bij neergelegd dat ons huis de komende jaren af en toe maar even een rommeltje is, maar dan wel een gezellig rommeltje...

10 jaar geleden

:p ik moet het ook bevechten hoor... vooral nu ik zwanger ben wil ik zo graag alles schoon hebben en opgeruimd maar ja...ik ruim savonds voor we naar bed gaan op en de volgende ochtend is het weer Rommel :p ach, Remco is gelukkig en speelt lekker...wat meer wil ik toch :)