{{ message.message }}
{{ button.text }}

Romantiek in de slaapkamer...

Dames jullie snappen vast wat ik bedoel ? ;) Hebben jullie meer of minder romantiek in de slaapkamer nu er kinderen in beeld zijn ?

Afbeelding blog 'Romantiek in de slaapkamer...'

Voordat je kinderen krijgt hoor je van vele mama's met ervaring dat de romantiek in de slaapkamer zeker minder word... Jullie snappen vast wat ik bedoel.... Soms is het juist zo ver te zoeken dat relaties in de moeilijkheden komen!
Bij ons is dat gelukkig niet het geval, natuurlijk moet je echt "tijd" voor elkaar vrij maken ander gebeurt er nooit meer wat, maar je probeert het toch zo romantisch mogelijk te houden samen!

Vaak kom je uit je werk en eet je wat samen, de kleine lekker in bad en dan naar bed. Je gaat samen naar beneden ploft op de bank zet de tv aan en tja dat is het wel een beetje, voor je het weet ben je allebei moe van de drukke dag en ga je lekker naar bed en sluit je je ogen!

Maar zeg eerlijk iedereen heeft zijn behoeftes toch ? En iedereen vind het fijn als er geen 3 weken tussen zit ...

Wij zeggen elke dag tegen elkaar hoe mooi we elkaar vinden, hoe verliefd we op elkaar zijn, en tja na bijna 3 jaar ben ik nog steeds heel erg gelukkig!! Ondanks dat de romantiek altijd iets minder word als je een kindje krijgt.

Hoe ervaren jullie dat dames? En hoe doen jullie dat om te voorkomen dat niemand wat tekort komt ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je