Snap
  • Mama
  • Relatie

Romantiek in de slaapkamer...

Dames jullie snappen vast wat ik bedoel ? ;) Hebben jullie meer of minder romantiek in de slaapkamer nu er kinderen in beeld zijn ?

Voordat je kinderen krijgt hoor je van vele mama's met ervaring dat de romantiek in de slaapkamer zeker minder word... Jullie snappen vast wat ik bedoel.... Soms is het juist zo ver te zoeken dat relaties in de moeilijkheden komen!
Bij ons is dat gelukkig niet het geval, natuurlijk moet je echt "tijd" voor elkaar vrij maken ander gebeurt er nooit meer wat, maar je probeert het toch zo romantisch mogelijk te houden samen!

Vaak kom je uit je werk en eet je wat samen, de kleine lekker in bad en dan naar bed. Je gaat samen naar beneden ploft op de bank zet de tv aan en tja dat is het wel een beetje, voor je het weet ben je allebei moe van de drukke dag en ga je lekker naar bed en sluit je je ogen!

Maar zeg eerlijk iedereen heeft zijn behoeftes toch ? En iedereen vind het fijn als er geen 3 weken tussen zit ...

Wij zeggen elke dag tegen elkaar hoe mooi we elkaar vinden, hoe verliefd we op elkaar zijn, en tja na bijna 3 jaar ben ik nog steeds heel erg gelukkig!! Ondanks dat de romantiek altijd iets minder word als je een kindje krijgt.

Hoe ervaren jullie dat dames? En hoe doen jullie dat om te voorkomen dat niemand wat tekort komt ?

8 jaar geleden

Dankje Twolittlegirls voor je reactie waar ik mijn situatie totaal in herken!!Voelde me al Remy..

8 jaar geleden

De korte periode dat we maar 1 kind hadden veranderde er vrij weinig, het werd wel iets minder maar niet heel veel. Toen kwam dochter nummer 2 en die bleek een zeer slechte slaper te zijn. Mede daardoor werd de intimiteit een heel stuk minder en als we er tijd voor hadden lagen we binnen no time te slapen. De laatste tijd begon het weer wat meer te worden toen we erachter kwamen dat ik weer zwanger ben. Op dit moment ben ik vaak heel moe of heb last van andere zwangerschapskwaaltjes. Ook gaat het slapen van de dames nog niet helemaal over rozen. Het is nu dus wel heel minimaal maar als je dat beiden begrijpt en erover eens bent dat de prioriteit nu even ergens anders ligt is er geen probleem. Tenminste voor ons niet. Natuurlijk hebben we het er wel eens over en goh, dat moeten we toch wat meer doen maar het is even niet anders. Gelukkig is er meer dan alleen die specifieke vorm van intimiteit! Ik heb ook liever kwaliteit dan kwantiteit en op dat gebied zit het helemaal goed tussen ons ;-) dat sterkt ook in de overtuiging dat het op dat vlak wel goedkomt!

8 jaar geleden

Goed van jou Danielle!leuk om te lezen.Bij 1 kind lukte dat nog maar bij 3 Jonge kids lukt dat niet meer helaas.tropenjaren..:( slaap overheerst helaas.Zou t wel willen maar daar zijn er twee voor nodig.komt welweer

8 jaar geleden

Ja helemaal leuk Rita! Ik ga je volgen! ;) Liefs!