{{ message.message }}
{{ button.text }}

Romantiek en kinderen?

Afbeelding blog 'Romantiek en kinderen?' Achtergrond blur afbeelding

Hoe houdt je de romantiek in je relatie als je kleine kinderen hebt? Alle tijd die er is, gaat ( heel herknbaar denk ik) naar je kinderen. Bij ons dus ook. En als ze dan eindelijk op bed liggen, zijn we allebei moe...zo moe. En dan ligt de woonkamer nog vol, is de keuken een rommel, zitten er overal vlekken, is de wasmand vol, enz. Dus romantisch samen op de bank zitten is er de eerste 2 uur niet bij. Neem dan het weekend. Dan heb je meer tijd voor elkaar. Niet dus, alsdus bij ons niet. Natuurlijk willen we misschien te veel leuke dingen doen met de kids, de dag is zo voorbij en 's avonds heb je toch weer hetzelfde ritueel. Omdat je vaak de hele dag samen ben , loopt het allemaal wat soepeler en zijn we 's avonds eerder klaar, maar een wijntje 's avonds is gezellig, tot je er drie keer per nacht uit moet....

Wat zijn leuke of makkelijke dingen om samen te doen/ te ondernemen, zonder kunst en vliegwerk te moeten toepassen om een oppas te regelen!

Dan heb je naast alle drukte en vermoeidheid nog eens de stoorzender in de romantiek:de opvoeding.....want als je je ergert aan je vriend/ relatie/echtgenoot over zaken die met de opvoeding van je kids te maken hebben en je zit 's avonds nog met enige wrok omdat je dat eerder met de kinderen niet kunt uiten, is de romantiek ook al lang de deur uit....zucht...hoe doen andere moeders dat?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je