{{ message.message }}
{{ button.text }}

Revalidatie week 2

Het is pas de 2e week maar direct een pittige week. En eerlijk gezegd wordt ik eigenlijk ook een beetje nieuwe gezichten moe...

Afbeelding blog 'Revalidatie week 2' Achtergrond blur afbeelding

Week 2 is er een met een goed vol programma. Deze week is het PMT, fysiotherapie, ergotherapie en maatschappelijk werk.
Vooral toen ik bij maatschappelijk werk was aangekomen halverwege de week merkte ik dat ik helemaal geen zin had in weer een nieuw gezicht. De andere therapeuten zijn leuk, klikt en het zijn jonge mensen wat me wel aanspreekt. En wat moet ik nou eigenlijk naast de psycholoog met ook nog maatschappelijk werk? Het gesprek was prima, de vrouw aardig maar nog steeds ben ik er niet uit. Doordat iedereen op allerlei gebieden meekijkt wordt het zo'n warboel en tja eerlijk de klik was er gewoon niet direct. Over 2 weken is ze weer ingepland en dan zie ik het wel, maar zal ook zeker eerlijk blijven als ik denk dat ik voor haar discipline eigenlijk geen hulpvraag heb. Dat kan en mag want pas na de 4e week wordt het definitieve plan gemaakt.

Deze week was direct intensief met therapie, huiswerk en een fitheids test. Pittig maar ook wel fijn om direct aan de slag te gaan.
Het geeft direct inzichten!

Zo heb ik mezelf blijkbaar aangeleerd om ervan uit te gaan dat anderen alleen de hoogste lat van me verwachten. Ik complimenten vaak wegwuif met een 'ja maar' alsof het vanzelfsprekend is wat ik doe en daarvoor geen compliment verdien. En tot slot mezelf zie als te inactief. Maar niets is minder waar. Het zijn juist te actieve pieken die voor de inactieve dalen met veel pijn zorgen. Stiekem wist ik dat ergens al wel dat ik vaak m'n grenzen overga. Nu dus leren om hier beter naar te luisteren. Al zal het vast nog een aantal keren verkeerd gaan. Want eerlijk is eerlijk niemand zo eigenwijs als ik 😉 en ik vind leuke dingen doen met m'n meisje vaak gewoon belangrijker dan mezelf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je