Snap
  • Mama

Respect?

Wat is respect? Voor iedereen is die vraag anders...
6 jaar geleden

Ik begrijp dat je schrikt van de reacties. Maar eerlijk is eerlijk. Ook al zijn ze hard, vaak wel een kern van waarheid. Denk dat juist de reagerende mensen op facebook het beste met je voorhebben hoor! Klappen krijg je schrijf je zelf. En hoe je het ook wendt of keert, dat KAN NIET!

6 jaar geleden

Facebook is altijd hard in reageren. Maar, ik vind wel, de tekst die je deelt, dat je "klappen krijgt", zoals jij dat zelf verwoord, dat het logisch is dat men zo reageerd!! Er is geweld binnen je relatie en wil daar naar terug met je kinderen? Dat is voor raar voor hen! Voor mij ook eerlijk gezegt.. Ik ben het met je eens dat het respectloos is om andere ergens voor uit te maken vanaf je toetsenbord, maar ik denk dat ze je alleen maar wakker willen schudden. Sorry als dit niet de reactie is die je verwacht, ik bedoel het niet gemeen.

6 jaar geleden

Zodra je blog op Facebook komt ben je overgeleverd aan heel Facebook Nederland en daar zitten heel veel nare mensen bij. Dat is ook mijn ervaring. Ik hoop dat je net als ik andere ervaringen hebt met de mensen die hier reageren. Als je wil kun je ook nog in je profiel zetten dat je niet op Facebook wil. Dan houden ze daar rekening mee. Hoewel ik al wel een melding heb gehad dat het niet altijd werkt

6 jaar geleden

Dikke knuffel