{{ message.message }}
{{ button.text }}

Respect?

Wat is respect? Voor iedereen is die vraag anders...

Afbeelding blog 'Respect?' Achtergrond blur afbeelding

Lieve lezers,

Er moet me even iets van het hart!
ik schrijf deze blogs omdat ik een gevoelsmens ben, omdat ik graag van me afschrijf, omdat het me helpt door dingen op te schrijven en omdat ik het leuk vind om te doen...

Gister is er een blog van mij op Facebook geplaatst en hier komen natuurlijk reacties op! Prima, want iedereen mag van mij zijn eigen mening hebben en deze delen... Maar!

Door jullie (de reagerende mensen) wordt gezegd dat mijn ex man geen respect heeft en dat hij niet gaat veranderen, eens klappen altijd klappen! Over mij wordt gezegd wat ik voel en wat ik zou missen op dit moment, ik word zelfs een waardeloze moeder genoemd!! Mensen, jullie oordelen maar waar is jullie respect gebleven?????

In de desbetreffende blog heb ik aangegeven wat ik denk en hoe ik me voel! Na 17 jaar bij elkaar te zijn, een huwelijk van 6 jaar en 2 geweldig kinderen, en ja, daarbij een jaar van fysiek geweld (en ik ga dit niet goed praten) weet ik nu helaas even niet zo goed wat ik voel en denk!! Ik ben ook maar een mens...

Nogmaals, iedereen heeft het recht op zijn eigen mening, maar jeetje mensen, heb respect!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je