{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reinigingsritueel..

Afbeelding blog 'Reinigingsritueel..' Achtergrond blur afbeelding

Nu mijn leven zo druk is heb ik af en toe het gevoel dat mijn reinigsritueel voor mijn gezicht er soms bij in schiet..

Wat dat betreft voel ik me net weer 14 jaar toen interesseerde het me ook weinig. Sinds begin deze maand heb ik een lijstje gemaakt wat te doen op een dag en daar bij heb ik het reinigen en verzorgen bij gezet en wonder boven wonder ik hou me aan mijn lijstje en zo dus ook aan het reinigen en verzorgen..

Laatste tijd had ik erg last van puistje dit kwam denk ik door dat ik mijn huid niet goed verzorgde, nu ik dit weer wel doe is het opmerkelijk minder en alles wat er zat is langzaam aan het verdwijnen!

 

Ik zou graag mijn ritueel met jullie delen en ben benieuwd wat jullie ritueel is als je die hebt!

S'ochtends:

Ik begin met mijn make-up reiniger sensibio h2o van Bioderma. hiermee reinig ik goed mijn gezicht tot het watje schoon blijft. Daarna Gebruik ik een alcohol vrije tonic of toner momenteel is dat, casa d'argane musc guéliz lotion tonique, het is een mond vol maar hij is heel fijn en zacht voor de huid na deze 2 stappen ben ik s'ochtends klaar met reinigen en is het tijd voor verzorging. ik begin met een serum van Lancome uit de genefique lijn en eindig met een dag crème van Clinique uit de moist surge lijn.

En dan komen we bij S'avonds:

Hier begin ik met de eerste stap die ik s'ochtends ook gebruik en daarna pak ik van Lush de reiniging/scrub angels on bare skin dit is een klei reiniging met amandelmeel erin die licht scrubt. door de klei trekt deze reiniging alle viezigheid ook uit je poriën. Nu pak ik weer mijn tonic om daarna weer op verzorgen over te gaan. Nu gebruik ik alleen een nachtcrème van Mario Badescu de seaweed nightcream. deze is zonder olie en dat is beter voor mijn huid. 

2x per week gebruik ik door mijn nachtcreme de Mario badescu silver powder die verkleint ook je poriën.

Dit is mijn ritueel en ik ben benieuwd naar die van jullie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je