Snap
  • Mama
  • regeldagje

Regeldagje

6 jaar geleden

Idd: via een draagconsulente een goede draagdoek/zak aanschaffen. Je heb veel verschillende dus zeker wel een te vinden die jij gemakkelijk vindt en goed zit! Ik vond het ideaal om die kleine erin te gooien als ie alleen maar wilde plakken en zelfs gaan zitten niet gewaardeerd werd... na een tijdje krijg je wel heel lamme armen dan ;)

6 jaar geleden

Vandaag heeft mijn kleine muis haar regeldagje van 3 weken ( ze is nu 3 weken en 2 dagen), maar wat ben ik blij met mijn buikdrager. Ook speel ik, als ze slaapt, het monotone geluid van een stofzuiger af, zodat ze niet snel van een ander geluid wakker wordt. Zo slaapt ze toch langer.

6 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie.. daar zal ik me in moeten verdiepen in draagzakken.. want ik heb er 1 van 5 jaar geleden maar die blijkt niet goed te zijn voor de heupen.. maar zo’n doek moet je echt leren knopen. Gelukkig kan mijn schoonzus dat die heeft daar cursus voor gevolgd.. maar ga ook is even na die draagzak kijken die je benoemt hebt ?

6 jaar geleden

De draagdoek is de beste aankoop ever...je hebt je handen wat vrij en je baby is toch geborgen en dichtbij... ons kleintje is nu 9 weken en tijdens de sprongetjes wil ze liefst dichtbij mij zijn. Dan is de draagdoek dus ideaal... wij hbbn een organic tricot slen van Babylonia. Die rekt wat mee en is al te gebruiken vanaf de geboorte. Heb je liever geen draagdoek, want dat gedoe om dat ding aan te krijgen, dan is een Ergo baby draagzak ook ok. Kindjes zitten daar ook in kikkerhouding. Mijn man draagt bvb liever de draagzak omdat die makkelijker aan te doen is.