Snap
  • Mama
  • verdriet
  • #boosheid
  • #kind
  • Longen
  • Ziekenhuisopname

Realiteitscheck #2

Na ongeveer 30 minuten wordt ik eindelijk door Mark gebeld, aan zijn stem kan ik horen dat hij het moeilijk heeft. 'Hij slaapt nu, eigenlijk is hij inslaap gevallen terwijl ze onder dwang zijn infuus aanbrachten, hij viel gewoon in slaap tijdens het vechten. Als hij niet snel opknapt of nog een keer blauw wordt, gaat hij door naar de IC.'

Wisten jullie dat je rechter long groter is dan je linker long? Dit komt omdat je hart de grootste deel van de ruimte inneemt aan de linker kant en er dus minder ruimte is voor je long.

5 jaar geleden

Ach...wat moet je hier nou op zeggen behalve heel veel sterkte en kracht voor jullie. Ik zit te "zeiken " over de normale gang van zaken en dan lees ik jouw verhaal weer ?. Heel veel sterkte meis

5 jaar geleden

Yep vorige maand 2 geworden en een hand vol:D Ze rent brabbelt geeft kusjes en is gewoon een lekker kind al moet ik toegeven dat ik het soms nog steeds moeilijk heeft als ze me niet even wil laten zitten voor 5min. We houden van der maar stiekem heb ik nog wel eens de gedachte god als je er niet was had ik even rust;)

5 jaar geleden

Dat ik laatst nog aan jou zat te denken! Wat zou ik graag willen weten hoe het nu met je is! Wat zal je kleine nu zo rond de 2 jaar zijn?! Er zit ons genoeg mee hoor, we zijn gelukkig, hebben een dak boven ons hoofd en een mooi gezin, geweldige familie en vrienden die om ons heen staan. Kleine Seff die komt er wel, hij heeft tijd nodig.

5 jaar geleden

Omg het zit jullie gewoon niet mee:(