{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie Monique, winnaar van de Colorique Olifant

Afbeelding blog 'Reactie Monique, winnaar van de Colorique Olifant' Achtergrond blur afbeelding
Hoi Mamaplaats, Hartstikke leuk dat ik de Colorique olifant heb gewonnen. Had het totaal niet verwacht, omdat er vele andere leuke reacties op de site stonden. Ik vertelde zojuist tegen mijn dochtertje (die naast me zit in de wipstoel), dat ze een mooie roze olifant heeft gewonnen. Als reactie van haar kreeg ik een brede glimlach....alsof ze wilde zeggen "dat heb ik dan weer mooi voor elkaar". hahaha (mijn dochtertje is nu 5 maand)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je