{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Rammelende' eierstokken.. Had dit niet verwacht...

Nick en ik waren het meteen eens. 1 kindje maakt ons een gezin en compleet. Maar..... daar kwam al snel verandering in..

Afbeelding blog ''Rammelende' eierstokken.. Had dit niet verwacht...'

Ik ben allang niet meer 'undercover' op MP, maar ik heb er toch voor gekozen te blijven schrijven. Ik vind het heerlijk om blogs te schrijven, en de reacties erop liegen er ook niet om. Dus blijf ik gewoon open en eerlijk.. Ook over dit onderwerp.

Nick en ik waren het meteen eens. 1 kindje maakt ons een gezin en compleet. 1 kindje wat we alle aandacht konden geven, en overladen zou worden met liefde. Toen wisten we nog niet wat we nu wel weten. Dus hoe eens wij het ook waren, daar kwam al snel verandering in..

Ons geluk, ons wonder, onze kleine Levi. Wat maakt hij ons gelukkig! Zo trots! Met zijn heerlijke brede glimlach van s'morgens tot s'avonds, zijn felblauwe glinsterende pret oogjes, zijn schattige wipneusje, en zijn heerlijk babyvetjes, maakt hij ons elke dag weer opnieuw verliefd. Dit is echt het allermooiste wat er is. Met recht een wonder!!

Ok, to the point.... Wij hebben altijd geroepen dat 1 kindje genoeg zou zijn, mocht het ons gegund zijn. Nou daar kwam na de bevalling al snel verandering in. We hadden geen idee wat ons te wachten stond, en wat het met ons zou doen. Maar dit is onwerkelijk, zo mooi! We genieten volop van onze kleine man.

Al snel kwam het gesprek over een tweede wondertje. Wat als ons dat gegund is, hoe mooi zou dat zijn? Ja, we zijn het erover eens. Een tweede wondertje mogen krijgen zou geweldig zijn. Vanaf dat moment loop ik alweer met 'rammelende' eierstokken.. (Levi is van april '16) Nu zullen er mensen zijn die gaan zeggen; 'Zo snel? Nu al? Geniet eerst van Levi'. Snap ik volledig, maar dit is een bewuste keuze die wij maken en waar over nagedacht is. Ik vraag hier niet om jou mening!! Ja we genieten volop van Levi, dat kan ook niet anders met zo een makkelijk en vrolijk mannetje! Maar mogen wij daarom niet hopen op een tweede wonder?

Misschien is een 2de kindje ons niet gegund, of duurt het een jaar of langer, en misschien is het ons wel snel gegund. De tijd zal het leren! Maar als het geluk daar dan is, zijn wij daar oprecht gelukkig mee! Hoe mooi zou het zijn? Ze groeien dan zo wat samen op, en er zit dan sowieso al een jaar tussen. Het lot bepaald en we zullen moeten zien of het op ons pad komt. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik op zie tegen een eventuele 2de zwangerschap, puur omdat de zwangerschap van Levi heel zwaar was. Maar de bevalling daarin tegen was heel fijn. En wie weet is het nu wel allemaal anders!

Momenteel zit ik midden in een babyboom! De ene na de andere bevalt, of maakt het fantastische nieuws bekend zwanger te zijn! Ik geniet daar zo van! Heerlijk al dat babynieuws! Ik wordt er oprecht gelukkig van!

Ik ben wel benieuwd hoeveel leeftijd er tussen jullie kindjes zit? Was dit een bewuste keuze, of werd jullie dit gegeven? En hoe hebben jullie dit ervaren? 


Liefs x

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je