{{ message.message }}
{{ button.text }}

Raad gevraagd...

Afbeelding blog 'Raad gevraagd... '

Hallo, 


Mijn schoonouders hebben alleen oog voor hun oudste dochter. Waarom? Ze zijn bang van haar omdat haar wil wet is, als haar ouders niet doet wat zij zegt dan vallen er bedreigingen..

Sinds een aantal maanden heeft ze ook verschrikkelijke dingen meegemaakt ze heeft een kindje verloren en met haar partner loopt ook niet alles goed maar verwachten nu weer een kindje.

Zij eist alle aandacht en moet ze ook maar lekker doen maar wij verwachten een tweeling en vaak word er niet eens gevraagd hoe het gaat etc. Dat zijn lijkt mij normale vragen en gewoon intresse hebben in het leven van je zoon en zijn gezin..

Mijn partner zegt ook vaak niks als hij daar is en laat het maar op zijn beloop. Het probleem is dat hij dit soort dingen met mij bespreekt. Aangezien ik nog een aantal weken maximum moet lopen maar ook elk moment kan zijn. Erger ik me dood aan dit soort dingen. Ook passen mijn schoonouders 1 x per week op maar vaak worden er dingen verzwegen of kom je na tijdje pas achter.. Het is allemaal niet oké. Maar ik wil dit op een nette manier zeggen maar ik zal toch wel vooroordeeld worden want ik doe alles verkeerd, Want ik ben niet goed en ik heb niks te vertellen en ze willen de regie ook over mijn kinderen..

Nu heb ik voor mezelf gezegd wat als ik beval dan staan ze er als eerste. Mijn schoonouders worden weer opa en oma en dat kan je niet wegnemen maar wij als gezin bepalen wanneer er iemand komt en niet wanneer het een ander uitkomt.

Dus dat die komen oké maar wel wanneer dat is afgesproken. Hun oudste dochter ofwel de zus van mijn partner is niet welkom de eerste 2 dagen. Die heeft geprobeerd ons gezin kapot te maken en is haar niet gelukt, mijn partner heeft al haar leugens de kop ingedrukt. Die heeft ook gezegd bij de geboorte van ons ander kind was ze er vaak om met baby te kroelen. Maar dat is voorbij ik vertrouw haar niet meer.

Een gesprek met mijn schoonouders moet nog plaats vinden maar probleem is zij is er altijd en moet alles weten. Hoe pak ik/wij dit aan want ik wil een paar dingen voor mezelf uitgepraat hebben maar ook de veiligheid van mijn kinderen gaan voorop, die is soms ver te zoeken maar dat hoor je pas achteraf.

Groetjes 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je