{{ message.message }}
{{ button.text }}

QUESTION:​ Laatste terugblik 2015

Jaja ik had weer een leuke vraag op het label van mijn theezakje staan!

Afbeelding blog 'QUESTION:​ Laatste terugblik 2015' Achtergrond blur afbeelding

Wat is het leukste wat je afgelopen jaar meegemaakt hebt?

Tja dat is een moeilijke. Heb veel leuke dingen meegemaakt: onze dagjes uit, onze weekendjes weg, onze vakantie. Maar ook gewoon van het samen thuis zijn kan ik genieten. Van de simpele dingen kan ik genieten, maar ook van de speciale dingen.

Als ik dan toch moet kiezen, dan kies ik toch onze heerlijke vakantie in het zonnige Griekenland! Het was de eerste vliegvakantie voor onze kleine vent en hij heeft het super gedaan. Maar het was ook weer na een aantal jaren weer een heerlijke strandvakantie waar we erg van genoten hebben. Een mooie canvas met een van de vakantiefoto's prijkt bij ons aan de muur in de woonkamer.

Wat is het leukste wat jullie het afgelopen jaar meegemaakt hebben?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je