{{ message.message }}
{{ button.text }}

Quarantaine week ....

Afbeelding blog 'Quarantaine week ....' Achtergrond blur afbeelding

Quarantaine week 5

Zo quarantaine week 5 is alweer voorbij en week 6 is weer begonnen. Ik hoop dat jullie gezond zijn en het allemaal nog trekken.

Hier gaat het boven verwachting goed! Wij houden echt wel van ons huis en onze grote tuin. Maar normaal ga ik geregeld wel met de kinderen activiteiten doen. Zoals elke week wel naar de kinderboerderij met een mini monkey town. En nu zijn wij 5 weken thuis. Mijn uitje is 1x per week boodschappen doen (alleen)

Ik geef de kinderen elke dag de mogelijkheid tot een activiteit(en) knutsels, spellen, werkjes van alles! Meestal zijn ze hier gek op en ik vind het prachtig om te zien hoe ze vooruit gaan.

Dit doen we altijd in de ochtend als Chanoya slaapt. Ik heb dan een uur tot anderhalf uur om mijn volledige aandacht aan de jongens te geven. Daarna gaan ze meestal naar buiten. Lekker zelf spelen of een opdracht buiten. Als de jongste twee slapen mag Dàylano ook even wat spellen op de iPad doen zodat ik ook wat kan doen of beetje tijd voor mijzelf heb.

Morgen weer een persconferentie iedereen vraagt zich af hoe nu weer verder? Ik ben er niet teveel mee bezig. Ik probeer van elke dag te genieten en iets moois van te maken. Meer kunnen we niet doen toch.

Tuurlijk mis ik mijn sociale contacten ,heel erg zelfs! Ook de kinderen snappen het niet “hun zijn toch niet ziek?” Nee klopt schat hoe leg je alles goed uit.

We zullen het allemaal meemaken, stay positive en probeer te genieten van de kleine mooie dingen. 


Hoe staan jullie erin?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je