Snap
  • Mama
  • Relatie

Quality time voor papa en mama

Als er eenmaal kinderen zijn vergeten we nog wel eens waar het mee begon. Met papa en mama. Is er nog genoeg tijd voor elkaar?

Voordat we kinderen hadden was het ons vaste jaarlijkse uitje. Lekker een weekendje wellness pakken. Even tijd om te ontspannen na een drukke werkweek en even weer tijd voor elkaar. Even niets anders dan aandacht voor elkaar en onze lichaam die ook zo zijn rust nodig heeft en aandacht verdiend.

Inmiddels is ons weekendje wellness alweer 3 jaar geleden. Nu we 2 kindjes rijker zijn, beseffen we ook erg goed hoe erg we ons weekendje wellness missen. 3 jaar geleden vonden we al dat we er echt aan toe waren, gewoon even niets. Lekker relaxen. Maar nu we kinderen hebben, hebben we helemaal door hoe lekker een wellness eigenlijk is. Even geen geroep; PAPA!!! MAMA!!!. Even geen huilende kindjes troosten, geen gebroken nachten en eindeloos boekjes lezen en foto's kijken met de oudste. Hoe leuk het ook even is om met de kindjes te spelen en te knuffelen, het lijkt me ook even lekker om weer even tijd voor onszelf te hebben.

Langzaam aan geef ik telkens meer hints aan mijn man dat het met toch wel heerlijk lijkt om in de winter weer is een wellness weekend te pakken. De hints komen ook van zijn kant. Heerlijk we denken er dus hetzelfde over. Samen fantaseren we over onze wellness. Lekker samen genieten, even niks doen, weer tijd voor elkaar. Een hele nacht doorslapen en uitslapen tot hoelaat we willen. Niet alleen maar papa en mama zijn maar ook weer man en vrouw. Ja we zijn erover uit. We gaan een weekendje wellness doen.

Toch ben ik nog niet overtuigd. In de winter is de jongste 4 maanden, ik geef borstvoeding. Hoe combineer ik dat met een weekendje weg? Is het te doen? Is het niet een hele gedoe? Wordt het inderdaad in de winter een weekendje wellness, of stellen we het toch nog maar een jaartje uit?

7 jaar geleden

Ja dagje is inderdaad ook een optie, heb ik nog aan zitten denken, helaas hebben we in onze provincie niet echt mooie wellness dus moeten best eindje rijden, vandaar dat een weeken wel lekker is dan :-)

7 jaar geleden

Je kunt ook een wellness-dagje doen. En als dit goed bevalt, dan volgend jaar weer een weekendje. Ik juich dit soort dingen alleen maar toe. Maar idd, het is veel meer geregel en gedoe dan vroeger, als je kinderen hebt.....