{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pssssstt.. Noppies sale!!

.. En gelijk maar even voorstellen.

Afbeelding blog 'Pssssstt.. Noppies sale!! ' Achtergrond blur afbeelding

Een heeeeele goede morgen!! 

Mijn morgen begon in ieder geval super. Een mailtje van Noppies met dat de uitverkoop gestart is. Aangezien ik écht nog wat winter positiekleding nodig had kwam dit mooi uit. Ik merk dat ik het toch wat lastig vind mezelf leuk te kleden tijdens mijn zwangerschap dus heb gewoon het een en ander ingeslagen. Ik zou zeggen snel even een bezoekje brengen aan de Noppies site dus 😊

Niet helemaal de juiste volgorde, maar laat ik mij ook maar even netjes voorstellen. Ik ben Jeleesa, ookwel Jee genoemd, pas 30 geworden, verpleegkundige in het ziekenhuis en moeder van een heeeeerlijke zoon van bijna 10 😱. Daarnaast ben ik momenteel ruim 27 weken zwanger van mijn "niet-meer-zo-nieuwe" vriend. Samen met zijn 2 kindjes van 3 en 8 vormen wij dus een lekker druk, groot, samengesteld gezin waarmee we soms nog een beetje aan het puzzelen zijn hoe we alles fijn samen laten vallen. Daarover vast een keer wat meer! 

Nou tot zover even deze korte voorstelronde! Ik zal hopelijk snel weer wat schrijven over ons gezin, mijn zwangerschap en andere dingen die mij bezig houden. Wil je zien waar ik mij dagelijks mee bezig houdt, neem dan een kijkje op mijn instagram, heel toepasselijk.. @jeetjuh. Nu snel m'n ventje even naar school brengen.. Alvast een leuke dag vandaag, hopelijk tot snel en wie weet shopse!! 🤗 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je