{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prullie voor het eerst logeren

Mijn lieve prullie is voor het eerst aan het logeren!! Helluupp mama met dubbele gevoelens!!

Afbeelding blog 'Prullie voor het eerst logeren'

Afgelopen week was een horror week!! Mijn zoontje heeft mij geen nachtrust gegund en dat is ergens wel logisch want die stomme kiezen die dan weer doir zijn en dan weer dat stomme tandvlees dat erover groeit... en na van ma tot do maar intotaal 4 uurtjes te hebben geslapen .... ( ik niet mijn prullie want die sliep in de middag wel even) had ik zoiets van oke en nu gaan we naar de dokter!!!!

Het was mij ookal opgevallen dat mijn zoontje deze week veel hard oorsmeer had en tja die stomme kiezen dan en hij had een lichte verhoging, dus even naar de dokter was wel nodig.... dus vrijdag ochtend gebeld en kon smiddags terecht.

Gelukkig niks ernstigs maar ja wel verstopte oortjes en een beetje opgezette keel... is hij pas nog verkouden geweest vroeg de dokter.... uhm tja van december tot begin/midden maart hebben we last gehad van de griep ( je weet wel die hele vervelende griep epidemie die nogal heerste in heel Nederland). Dus conclusie een beginnende oorontsteking en tja het doorkomen van de melktandjes/kiezen.... dus indien nodig een zetpil en dentinox/chamodent en voor de oortjes een mixje van olijfolie en water en dan met een spuitje voorzichtig druppelen in het oortje..... ( zetpil en dentinox deed ik al dusja) 

Eenmaal thuis gelijk een oordruppelmixje gemaakt en gedruppeld zetpil in en dentinox en meneertje heeft eindelijk weer zo goed als doorgeslapen!!! Halleluja!!!! 

Maarja nu stond dus al gepland dat mijn zoontje zou gaan logeren bij oma... voor het aller eerst echt niet in zn eigen bedje slapen.... voor het eerst in bijna 2 jaar ( 8 maanden zwangerschap en 10 maanden oud is hij nu hihi) dat ik dus zonder mijn lieve prullie ben!!! 

Ik had zoiets vrijdag als hij die nacht niet had doorgeslapen dan blijft hij gewoon thuis!!!!! Maarja hij sliep goed en ik moet echt even bijkomen van alle slapeloze nachten en gewoon heel even mij ( en mijn vriend) tijd!! 

Ergens voel ik me wel een beetje schuldig maar hij maakt het goed hij heeft het heel erg naar zijn zin en oma vind het helemaal geweldig! Dus eigenlijk moet ik me niet zo schuldig voelen..... maar het is toch je kind mijn kleine lieve prullie....  

Net nog even met oma gebeld en meneertje heeft lekker gespeeld en veel gebabbeld en oma gecomandeerd van lamp aan lamp uit hihi hij is helemaal gefascineerd door lampen noem hem vaak meneertje Philips  ( van de lampjes en lichtjes ....eindhoven ) hij had lekker gegeten en gedronken en eenmaal in bedje was hij binnen 15 minuten vertrokken  hahahaha

Oma zei al kom hem morgen maar ergens laat in de middag halen....  uhm tja ik hoop dat ik het tot dan vol houd want ik mis hem nual!!!!

Hij stond samen met oma te zwaaien toen we weer weg gingen achter het raam en mijn mama hart brak ik laat mijn kind achter!!! Ben ik echt zo'n mama ja??!!! Ja ik ben zo'n mama!! 

Het is nu gewoon te stil in huis....... 

Morgen ga ik voor het eerst hardlopen met een vriendin we gaan samen aan onze conditie werken dus hopelijk is dat een beetje goede afleiding hahaha ( het afvallen lukt trouwens al heel goed pas weer in maatje 42 van broek ipv maat 48!! ) 

Ik hoop dat ik kan genieten van mijn nachtrust en niet nog steeds denk ow dadelijk word jaiden nog wakker ofzo haha je slaapt er toch op als je voor een kind moet zorge  toch?! Hahahahah

Ik weet er word super goed voor mijn prulleke gezorgd maar echt rust heb ik niet.

Hebben jullie het zo ook meegemaakt??? 

Xxx

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je