{{ message.message }}
{{ button.text }}

Privacy??? Dat is met 3 kinderen ver te zoeken

Een wc bezoekje of een ontspannen douche? In ons huis plas je nooit alleen :-D

Afbeelding blog 'Privacy??? Dat is met 3 kinderen ver te zoeken ' Achtergrond blur afbeelding

Met 3 kinderen in huis heb je weinig privacy.. Neem het simpele alledaagse toiletbezoek. Standaard klopt er iemand aan de wc deur, of er word helemaal niet geklopt en de deur zwiept gewoon gezellig open... hi schat, wat is er aan de hand wat zo belangrijk is dat je me moet storen op de wc :-S

luca bijvoorbeeld, Heeft altijd acuut dorst. en vraagt of ik hem wat drinken wil pakken. Of hij heeft een levensbelanrijke vraag, zoals, komen er tornado's bij ons huis? of, wij hebben hier geen vulkaan in de buurt he? Nee luca,dat komt bij ons niet... ( zucht)

Chiara heeft de neiging om ruzie te gaan maken met luca, dan zit je daar opgefokt op de wc, en je kunt niks doen. Of, mama mag ik wat lekkers pakken? En we hebben er nu een nieuwe stalker bij, liam is 11 maanden en zo gauw hij de wc deur hoort opengaan,trouwens net zoiets dat kinderen kunnen horen als je in de koekjeskast zit te kijken, horen ze ook gelijk, maar zodra die wc deur dus opengaat, kruipt liam als een speer, met schaterlach geluiden en al naar de wc...prachtig vind hij dat! En ja, soms staan ze er met zn 3 en. En dan heb ik het nu over gewoon plassen he! wat een paar seconden duurt.. Kun je nagaan wat ik allemaal meemaak OP de wc in een paar seconden.

Douchen, ook zoiets.. Komt er altijd 1 kijken en dan gezellig kletsen. Vind ik altijd leuk en aardig, maar als je uitgebreid je benen ( en dergelijke) aan het scheren bent dan ziet het er een beetje ongemakkelijk uit. Of ze moeten spontaan poepen! Poepen! In de badkamer :-/ en dan krijg je zo'n heerlijke geur in de badkamer.. Echt fijn... Of Chiara die m'n hele lichaam bestudeert... Mam... Krijg ik dat ook op m'n buik als ik kinderen krijg later? Want dan wil ik geen kinderen hoor!! Ja bedankt Chiara! Goed voor m'n eigenwaarde. :-D

Plassen en douchen , gelukkig kan dat Savonds nog in alle rust als de kindjes lekker in bed liggen :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je