{{ message.message }}
{{ button.text }}

Preutsheid gewenst als moeder?

Er is natuurlijk altijd een nog een taboe op naaktheid en dingen als met je kinderen in bad gaan op een bepaald moment, maar moeten we hierdoor preuts gaan doen? Of ben ik al preuts?

Afbeelding blog 'Preutsheid gewenst als moeder?'

Al vanaf dat onze zoon bijna 3 jaar geleden werd geboren zit ik met de vraag, moet ik preutser worden? Ik slaap (bijna) altijd naakt. Dat betekend dat ik ook naakt opsta, naar de toilet ga en de kleine uit zijn bed haal. Als hij naast ons in bed ligt als het nog in de nacht is. Natuurlijk moet een kind niet naaktheid een vreemd ding vinden. Maar toch vraag ik me af hoe andere moeders en/of vaders dit doen. Of is er een bepaalde leeftijd dat kinderen gaan denken "he bah ga eens in een pyjama slapen mam". Of is er een leeftijd dat andere ouders pyjama's zijn gaan dragen.

Maar wil ik dat echt, je leest tegenwoordig zo veel positieve effecten van naaktslapen in onderzoeken. Het is niet zo dat ik naakt door het hele huis loop, de buren hoeven het niet te zien. Maar gewoon in de slaapkamer of als ik naar toilet loop etc.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je