Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Praktische Cadeautjes

Wij hebben voor onze dochter ook praktische cadeautjes voor in de zak..

Wij hebben voor onze dochter ook praktische cadeautjes ingepakt.

Zo krijgt ze nieuwe kleding, maar ook schoenen die ik op de kop heb getikt en een pyjama. Onze dochter is echt overal blij mee en vind nieuwe kleding en schoenen helemaal geweldig. Ze weet dan niet hoe snel ze het aan moet trekken.

Maar er zijn ook ouders die alleen maar speelgoed geven. Wat voor ouder ben jij? Geef jij ook praktische cadeaus of alleen speelgoed?

10 jaar geleden

Ze krijgen praktische cadeaus maar geen kleding, ja soms verkleedkleren en de jongst krijgt misschien wel een nieuw setje (die is 2) De middelste krijgt vooral dingen voor haar kamer. Ze wil heel graag een lieveheersbeestjes kamer dus ze krijgt stickers voor op de muur, raam, bed of kast, een prikbord met lieveheersbeestjes maar ze krijgt ook speelgoed. De oudste is 15 die krijgt dus alleen practische dingen, schoolspullen bijvoorbeeld of als ze zelf iets weet wat ze echt graag wil en het in het budget pas dan kan dat ook wel. De jongste krijgt veel 2de hands dingen heb een hele stapel boekjes gekocht voor 0,50 per boekje. Zijn de wel bekende botjes om in te leren lezen. Maar ook speelgoed wat van de anderen is geweest en ze nog niet in huis heeft gezien krijgt ze mooi ingepakt.

10 jaar geleden

Sinterklaas is een leuk kinderfeest. Gezellig met de familie en de kids. De kado's hoeven niet groot of duur te zijn, het gaat meer om het gebaar. Eind november is de oudste net jarig geweest al goed verwend. Dan met Sinterklaar nog meer kado's. Probeer dan een paar kleine dingen te geven. En dan liever praktische dingen geven en wat speelgoed.

10 jaar geleden

Ik ben het met je eens. Gezelligheid en we proberen te geven. We zoeken ieder jaar iemand uit om een steuntje in de rug te geven met kerst of sinterklaas. En dat is heel fijn.

10 jaar geleden

Hier ook een combinatie!