{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prachtig gebaar dat ik eens mog meemaken

Afbeelding blog 'Prachtig gebaar dat ik eens mog meemaken'

Moest na de Hema nog een klein winkeltje in en trof het... een lokale verpleegkliniek was er op uit en moest ook in dat winkeltje zijn, ik liep er tussen in, alles gepakt wat ik moest hebben en kwam bij de kassa, met inmiddels het vrouwtje achter me inplaats van voren omdat ik er langs kon toen ze stil stonden, Abby kreeg last van de warmte daar binnen en stonden ruim een kwartier te wachten door
de krappe en drukke boel. Abby begon te zeuren, arm vrouwtje voelde zich schuldig want het was immer zo krap en druk door de rolstoelen, zie ik haar dan opstaan met pijn en moeite en met behulp van 2 zusters en pakt een pietenhoedje. en weer met pijn en moeite zitten.

Even later had ik afgerekend en liep weg, roept ze mevrouw mevrouw wilt u even wachten, ik draai me om en ze staat weer met pijn en moeite en met hulp op. komt ze abby het hoedje brengen zegt sorry meisje dat je zo lang moest wachten met je zusje en je mama. En geeft Abby ten slot nog een dikke knuffel en bedankt me nog vriendelijk, knuffel erbij en gaat met pijn en moeite weer zitten en we vervolgde onze weg. Dit vergeet ik echt nooit en nooit weer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je