{{ message.message }}
{{ button.text }}

Postnawatte?! Part 2

De trein

Afbeelding blog 'Postnawatte?! Part 2' Achtergrond blur afbeelding

Controle bij het consultatiebureau. Na het checken van A. stelde de verpleegkundige DE vraag die alles veranderde. "En hoe gaat het nu met jou?". De vraag hoorde ik, maar antwoord geven kon ik niet. Ik wist het namelijk echt niet. Ik moest zolang nadenken over de vraag dat m'n partner besloot om even alles op tafel te gooien. Op dat moment kon ik hem wel schieten, maar achteraf ben ik blij dat hij dat deed. Het heeft m'n leven letterlijk gered.

Wij wonen dicht bij een spoorovergang. Regelmatig fantaseerde ik erover. Hup ervoor en klaar. Rust. Geen gehuil, niet meer zorgen, niks meer. Nog steeds voel ik een soort van herkenning als ik hoor dat er weer een "aanrijding met een persoon" is geweest. Deze postnatale fantasie heb ik overigens maar liefst 1 keer uitgesproken, maar toen de verpleegkundige dit hoorde kwam er ook een trein aan. Een om in te stappen met de naam GGZ....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je