{{ message.message }}
{{ button.text }}

Poging 1 van 100 het schrijven van blogs.....

Ik zie heel vaak de MP sleutelhanger voorbijkomen met de belofte bij 10 geschreven blogs deze in mijn bezit te krijgen.....

Afbeelding blog 'Poging 1 van 100 het schrijven van blogs.....'

Ik zie heel vaak de MP sleutelhanger voorbijkomen met de belofte bij 10 geschreven blogs deze in mijn bezit te krijgen. Daarnaast krijg ik bij 100 blogs alle blogs in een mooi boek bijeen gebonden..... Ik ben een schrijver, voor mezelf wel te verstaan. Met mijn 34 heb ik een aardige rugzak opgebouwd en ontelbaar veel schriften vol geschreven. Ik worstel met een aantal dingen in mijn leven op dit moment die ik graag weer op papier wil zetten, voor mezelf....maar misschien ook voor anderen die hetzelfde doorstaan en zich daarin herkennen. Vandaag is weer zo'n worstel-dag en ik dacht oké ik ga nu echt mijn doelstelling proberen te halen en dat is 100 blogs schrijven voor MP......waarom een doelstelling? Omdat 1 van de dingen waar ik mee worstel is dat ik geen discipline heb. Ik begin ergens mee en vroeg of laat stop ik weer... ik kan mezelf er niet toe zetten om dingen vol te houden zoals bijvoorbeeld hardlopen of me aan een voedingspatroon houden. Ook dit is iets wat ik nu doe maar dan ineens na een week ijverig typen gebeurd er weer wat in mijn leven en ....... niks meer.... en zo gaat het dus elke keer. Tot vandaag... 25 november 2014 de #ikbenzozatvanhetopgevendagenhebmedaardoorweervolgevreteneetstoornismomenten 

Vanaf vandaag ben ik sterk, niks "omdat ik toch al weer de hele dag bezig ben start ik morgen"....nee NU start ik NU op dit moment, hier achter de pc! PUNT

Ik heb overwogen om niet mijn eigen foto erbij te zetten maar ik doe het wel. Er is namelijk nog iets wat ik heb en dat is faalangst. Ik moet alles zo perfect mogelijk doen. Aan ieders verwachting voldoen, als mensen me maar leuk vinden. Gelukkig heb ik door de jaren geleerd dat dat onmogelijk is en ik kan nu ook goed nee zeggen. Maar als ik iets beloof dan maak ik dat waar anders beloof ik het niet, en met mijn eigen foto erbij heb ik een extra stimulans. Ik kan nu namelijk wel beloven dat ik de 10 blogs zeker vol ga maken maar ik kan niet beloven dat ik stop met me volproppen. Daarvoor ben ik nog niet sterk genoeg en daarom schrijf ik deze blog. Om aan het eind van de 100 blogs een prachtig verhaal te hebben over mijn strubbelingen naar mijn streefgewicht, het vinden van een baan, het omgaan met mijn puberzoon van 14 en mijn puberdochter van 2 én last but not least kan melden dat ik discipline heb! 

This is my new adventure! 

-x-

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je