{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pluk het moment en geniet ervan!

Af en toe eens een momentje rust... Neem het zodra het kan! En vooral niet schuldig voelen ;)...

Afbeelding blog 'Pluk het moment en geniet ervan!' Achtergrond blur afbeelding

Aaaach.... Even genieten!

Manlief is aan het werk, de oudste is met oma en opa op stap en de jongste ligt heerlijk te slapen...

Ja, ik laat de was even staan en alle andere huishoudelijke taakjes... Ook even wachten met het schrobben van het terras...

Gewoon even genieten van de rust! Even een momentje voor mezelf... Misschien eens tijd om een puzzel te maken? Of een boek...? Of even op de bank hangen...? Moet kunnen!

Zelfs dit blogje schrijven, geeft me rust! Gewoon omdat ik er even de tijd voor heb/maak! Ook vind ik het prettig dit met jullie te kunnen delen; zorgt ervoor dat ik alles toch net iets gemakkelijker loslaat en uit m'n hoofd kan zetten! even niet denken aan alles wat nog moet gebeuren en jezelf voorbij rennen!

Nee, geen schuldgevoel maar gewoon even aan een momentje voor jezelf... Wie weet wanneer krijg je nog eens zo'n 10 minuutjes  ;).

En ja, net al jullie zal ik straks des te blijer zijn als mn dochtertje wakker is en ik haar een extra lange en dikke knuffel kan geven! Des te harder ren ik straks achter haar aan! Des te leuker vind ik het als ze me een kommetje zelfgemaakte soep aanbied met boterhammen, kippenbout en watermeloen in! Ik zie haar nu al roeren in haar speegoedkeukentje!

Hmm... Rust kan je toch echt even blij maken! :) (Ik zit nu te glimlachen tijdens het schrijven van dit miniblogje).
En het geeft veel meer energie dan je op voorhand denkt!

Kom maar op met die andere ToDO's! ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je