{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pinnen I Love It!!!!

​Ik hou van Pinnen en dan bedoel ik niet het pinnen met je pinpas om ergens te betalen, nee het pinnen op Pinterest.

Afbeelding blog 'Pinnen I Love It!!!!'

Ik hou van Pinnen en dan bedoel ik niet het pinnen met je pinpas om ergens te betalen, nee het pinnen op Pinterest. Ik zie daar zoveel leuke, geweldige ideeën voorbij komen. Ook eigen ideeën post ik wel eens op Pinterest.

Ik kan er zoveel leuke dingen vinden en ideeen op doen. Zo ook voor de verjaardagsfeestjes van mijn kids. Voor de oudste, maar ook voor de jongste (voor over een paar jaar). Ook leuke ideeen voor uitnodigingen voor de verjaardagen, vaderdag knutsels en moederdag knutsel, al moet ik Papa dat dan wel even mailen hahaha

Maar ook leuke ideeen voor in huis. Decoratie ideeen om zelf te maken.

Kortom mijn creatieve ei wordt er helemaal blij van. Heb inmiddels al meer dan 700 pins verdeeld over een aantal borden (zoals het op Pintrest genoemd wordt). Ook is er een Nederlandse versie die heet welke.nl, echter vind ik dat je daar wat minder knutsel creaties kan vinden en wat meer wooninrichting en decoratie creaties, dus kijk ook wel eens op die website.

Zijn jullie ook al aan het pinnen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je