Snap
  • Mama
  • Nieuws

Pijn en Verdriet het vertrouwen van een vriend is weg!

Wat mij op oudejaarsdag is overkomen, zal ik niet zo snel meer vergeten! Een gevoel als een messteek in me rug!

Al jaren een goede vriend is in 1 klap over en uit ! Al die jaren hebben we lief en leed gedeeld, en zelfs nu weet ik niet zo goed wat ik aan deze situatie moet doen... Het begon allemaal een aantal jaar geleden, we werden collega's! Het klikte meteen, en we werden buiten het werk om goede vrienden! Inmiddels werk ik alweer 6 jaar in het bedrijf met veel plezier.

Tijdens en na mijn zwangerschap is er een hoop gebeurd, bloedingen zwangerschapsvergiftiging, spoedkeizersnede en vervolgens een ziekenhuisbacterie als gevolg en als je denkt dat we dan alles gehad hebben kwam ook mijn schildklier aan bod! Een ontsteking aan me schildklier, met levenslang medicijnen slikken! Nu begrijp je misschien ook wel dat ik nog in de ziektewet loop. De dosis word elke 2 maanden opgehoogd, en me hormonen gaan van hot naar her! Heel vermoeid, en erg prikkelbaar.

Mijn collega/goede vriend is blijkbaar bang voor zijn eigen baan, okay dat zou ik kunnen begrijpen ? De baas krijgt natuurlijk voor mij betaald waardoor ik hem geen geld kost min of meer en me collega te veel kost op dit moment! Hoe ga je om in zo'n situatie ?

Ik kon het niet geloven...... hij heeft zich voorgedaan als de baas ( die is een aantal dagen er tussenuit ) en heeft contact opgenomen met de arbo en vervolgens aangegeven mij niet te vertrouwen, niks van me hoort en het verhaal allemaal maar vreemd vind!! Ik kon wel janken toen ik dat hoorde! WAAROM!! ... Ik app elke week met hem? Laat hem weten hoe het met me gaat.... en dan flik je me dit!! Zelfs ben ik meerdere malen op de zaak geweest.

Heb hem natuurlijk gebeld, hij neemt niet op ... bang voor de situatie omdat hij weet dat dit goed fout is! Zelf de app opent hij niet ..

Wat moet ik doen? Hem maandag bellen op de zaak, hem confronteren en de baas ook ? Of er langsgaan.....

8 jaar geleden

Ja, ik snap er ook echt helemaal niks van, zoiets doe je gewoon niet !

8 jaar geleden

Behoorlijk, vind het ook erg naar wat er gebeurd is :(

8 jaar geleden

Wat erg! Zou voor mij ook einde vriendschap zijn, maar dat is natuurlijk niet makkelijk. Heel veel sterkte!

8 jaar geleden

Beetje dom van die collega. Door deze actie zet hij dus juist zijn baan op het spel. Ik zou het zeker melden aan je baas. Als je nu geen actie onderneemt en niet de waarheid snel boven tafel krijgt kan het voor jou ook een vervelend staarte krijgen. Jammer van de vriendschap, maar blijkbaar zat het bij jouw collega dan toch niet zo diep...Sterkte en succes!