{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pijn en Verdriet het vertrouwen van een vriend is weg!

Wat mij op oudejaarsdag is overkomen, zal ik niet zo snel meer vergeten! Een gevoel als een messteek in me rug!

Afbeelding blog 'Pijn en Verdriet het vertrouwen van een vriend is weg!'

Al jaren een goede vriend is in 1 klap over en uit ! Al die jaren hebben we lief en leed gedeeld, en zelfs nu weet ik niet zo goed wat ik aan deze situatie moet doen... Het begon allemaal een aantal jaar geleden, we werden collega's! Het klikte meteen, en we werden buiten het werk om goede vrienden! Inmiddels werk ik alweer 6 jaar in het bedrijf met veel plezier.

Tijdens en na mijn zwangerschap is er een hoop gebeurd, bloedingen zwangerschapsvergiftiging, spoedkeizersnede en vervolgens een ziekenhuisbacterie als gevolg en als je denkt dat we dan alles gehad hebben kwam ook mijn schildklier aan bod! Een ontsteking aan me schildklier, met levenslang medicijnen slikken! Nu begrijp je misschien ook wel dat ik nog in de ziektewet loop. De dosis word elke 2 maanden opgehoogd, en me hormonen gaan van hot naar her! Heel vermoeid, en erg prikkelbaar.

Mijn collega/goede vriend is blijkbaar bang voor zijn eigen baan, okay dat zou ik kunnen begrijpen ? De baas krijgt natuurlijk voor mij betaald waardoor ik hem geen geld kost min of meer en me collega te veel kost op dit moment! Hoe ga je om in zo'n situatie ?

Ik kon het niet geloven...... hij heeft zich voorgedaan als de baas ( die is een aantal dagen er tussenuit ) en heeft contact opgenomen met de arbo en vervolgens aangegeven mij niet te vertrouwen, niks van me hoort en het verhaal allemaal maar vreemd vind!! Ik kon wel janken toen ik dat hoorde! WAAROM!! ... Ik app elke week met hem? Laat hem weten hoe het met me gaat.... en dan flik je me dit!! Zelfs ben ik meerdere malen op de zaak geweest.

Heb hem natuurlijk gebeld, hij neemt niet op ... bang voor de situatie omdat hij weet dat dit goed fout is! Zelf de app opent hij niet ..

Wat moet ik doen? Hem maandag bellen op de zaak, hem confronteren en de baas ook ? Of er langsgaan.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je