{{ message.message }}
{{ button.text }}

pffff wat zijn ze druk!!

Na een rustige dag toch zo stressen!

Afbeelding blog 'pffff wat zijn ze druk!!'

Het eerste wat in mij opkomt in alleen maar ooooo my god!!! Ik heb twee super mooie kindjes, die best lief zijn voor elkaar maar soms elkaar niet kunnen zien! Mijn zoontje van 4 jaar en dochter van 2 jaar zijn temperament vol (spaanse afkomst) Dan kom je dus na een rustige ochtend en middag thuis, net me zoontje van school opgehaald. En dan begint het! Heeeel de woonkamer vol met speelgoed alle luiers die in de tas zaten ook over heel de vloer! Ondertussen maakt deze mama het avond eten want om half 8 moet ik gaan werken! Ik verbrand mijn vingers, dingen vallen op de grond huilend kind een schreeuwend kind en dan word ik gek!!!!! Het is dan net of je een super drukke dag hebt gehad.maar we gaan zo dus lekker eten en is papa er weer! Jeeeeeeeeejjjj

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je