{{ message.message }}
{{ button.text }}

pffff die eerste menstruatie!!! jeetje die komt binnen.

Die eerste keer menstruatie na je zwangerschap pfffff wat een emo mama ben ik zeg :(

Afbeelding blog 'pffff die eerste menstruatie!!! jeetje die komt binnen.'

tjah daar zit je dan huilend naast je bed en nog nie begrijpen wat er aan de hand is.

Dan na het moment dat je de ochtend ritueel heb gehad met voeden koffie en hond uit laten. Ja hoor mama's menstruatie is weer begonnen :( 

Als mama zijnde kan je niet ziek zwak of misselijk zijn maar pffff wat voel ik me bagger dat was ik even vergeten :) dan slaat de emo in en bedenk ik me dat ik vorrig jaar nog maar ong 3 weken verwijderd ben van een iui en dat ik zwanger zou zijn.

Dan na ff huilen heerlijk onder de douche en mama kan er weer tegen aan en zoals we altijd deden lekker zeuren dat het toch best pijn doet en de paracetamol gaan er weer in zodra de kleine op bed ligt en mama gaat ook vroeg.

Zo ben je vroeg wakker voor een fles maar dit keer door de zeurende pijn :( maar deze mam ziet er ook wel weer het positive van want dat betekend dat alles weer goed werkt en dat voeld best wel goed dus want doen we dan? Schouders na achteren borst vooruit en mama begint weer aan der maandelijkse schoonmaak om 5 uur in de ochtend :D 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je