{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pfff dit is een grote stap voor mij!

Ik wil helemaal niet dat ze komt.. ik ben zoo bang wat ze zou zeggen en doen.. :(

Afbeelding blog 'Pfff dit is een grote stap voor mij!' Achtergrond blur afbeelding

Heee mama's die me volgen, ik heb al een hele tijd geen blog geplaats en dacht het is weer is tijd! 

Het gaat ontzettend goed met ons! 

Gisteren zijn mijn ouders hier geweest we vieren zaterdag samen sinterklaas dus hebben even de cadotjes vast allemaal ingepakt.

Gister rond 6u kreeg mijn vriend spontaan een appje van zn moeder.. hoe het ging en dat er nog spullen van ons daar staan en we het op moeten gaan halen omdat ze gaat verhuizen binnenkort

Ik had me ouders gevraagd of ze wouden meerijden daar natoe maar dat wilde ze niet.. mijn moeder zei laat haar maar hier komen!

Bij mij was er gelijk alweer dikke paniek in mn hoofd ik dacht gelijk aan alles wat ze ons/mij heeft aangedaan endan wil ze nu vrolijk ineens binnen huppelen hier? Ugh word dr al boos van als ik eraan denk :/

Mijn vader was het hier ook mee eens en me vriend natuurlijk ook dus heeft haar een appje gedaan wanneer ze zou kunnen langskomen, dat is uiteindelijk 17Dec geworden

We hadden er gisteravond over en ik zeg oke ik snap 't maar ik heb nog zoveel haat in mij tegenover haar, me vader zei ik vind haat wel een heel groot woord en wist niet hoe ik het beter kon uitleggen.. ik zei wat me dwars zat ik kan het nog niet handelen dat wanneer zij hier straks is gelijk Sophie zou moeten oppakken of vasthouden, mijn vader is aan het praten maar kreeg het niet echt meer mee had zoveel paniek in mn hoofd en ik begon ineens in tranen uit te barsten, dit werd uiteindelijk een paniekaanval en begon met hipiventileren.. me vader knuffelde mij en probeerde me weer normaal te laten ademen en me rustig te krijgen, dat duurde even maar het lukte, ondertussen wat ik pas later door had was me moeder me aan het kriebelen op mn rug'<3 me vader zei tegen mij je hebt telkens grote paniek wanneer je alleen de naam al van haar hoort dat hoeft niet maar ik kan ook begrijpen dat ze haar kleindochter wil zien ik had het zelfde gewild! En ja ze heeft dingen gedaan die niet kunnen en ze hoeft niet je beste vriendin te worden maar probeer het haar te vergeven, vergeten hoeft niet en zal je ook niet doen, hij noemde een voorbeeld en hoe zou jij het vinden? Sophie is jou dochter toch? Jaap is haar zoon hoe zou jij je voelen als sophie niet met je wil praten en je niet wil zien ik zei alleen maar ja oke.. hij zegt je vind dit moeilijk he? En ik begon weer te huilen, me vader zegt je moet trots zijn op je mannetje op je dochter & je huisje! Maar ook op jezelf want jullie doen het samen super goed!! Laat haar dat zien ontvang haar met open armen en wees trots op hoe het nu gaat! Ze kan niks doen, ze gaat Sophie niet van je afpakken en als je wil dat wij erbij zijn wanneer zij komt dan zijn wij hier Melanie en ik kreeg een dikke kus, ik moest het allemaal even laten bezinken en nu een dag later doen me ogen gewoon pijn van gister maar 't voelt allemaal een beetje beter en ik denk dat ik het maar gewoon te accepteren heb, ik wil 17dec weer een blog schrijven over hoe het is gegaan als ik het vergeten ben dan doe ik het de 18de!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je