{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuterspeelzaal

Afbeelding blog 'Peuterspeelzaal'

Ik had bedacht dat ik het voor onze kleine meid wel leuk zou vinden om naar de peuterspeelzaal te gaan. Ze heeft geen broertjes of zusjes ( nog niet in ieder geval haha ) en gaat ook niet naar het kinderdagverblijf. Dus om in contact te komen met leeftijdsgenootjes leek dit mij wel een goed plan. 

Maar ja dan komt het, de zoektocht naar de peuterspeelzaal, welke spreekt ons aan en niet geheel onbelangrijk, wat gaat ons dat allemaal kosten? Ik moet zeggen ik vind het nog steeds een doolhof en ik zal toch echt een keuze moeten gaan maken.

Ben ik nu de enige die hier mee rondloopt? En hoe moet dat straks toch met een school kiezen als dit al zo lastig is? En ik maar denken dat het kiezen van de perfecte naam van je kind het lastigste van alle keuzes was!

Nou ja inmiddels hebben we wat informatie opgevraagd over een aantal peuterspeelzalen maar ik moet zeggen dat dit de keuze niet makkelijker maakt. Ik weet ook niet wanneer je eigenlijk je kind op moet gaan geven, ik heb het idee dat ik hier niet te lang meer mee moet gaan wachten. Dus ik ga maar weer eens aan de slag met het zoeken naar een goede peuterspeelzaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je