{{ message.message }}
{{ button.text }}

Petje af voor alleenstaande mama`s!

Afbeelding blog 'Petje af voor alleenstaande mama`s!' Achtergrond blur afbeelding

Tegenwoordig is er een steeds grotere groep. Dat kan een eigen keuze zijn of juist helemaal niet. Leuk is in ieder geval anders. Ik heb het hier over alleenstaande moeders. Ze hebben de ( gedeelde ) verantwoordelijkheid en zorg over hun kinderen, een huishouden en daarnaast moet er ook nog geld in het laatje komen om van te kunnen leven.

Van de week had vriendlief een etentje van zijn werk, waardoor hij pas laat thuis zou komen. Ik ben een uurtje eerder van mijn werk naar huis gegaan. Heb eten gekookt, kleren en broodtrommeltjes voor de volgende dag klaar gezet,de was gedaan, de kinderen aandacht gegeven, samen gegeten, opgeruimd en voor ik het wist was het kinderbedtijd. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik nog even ging douchen, maar dat kwam er pas van toen de kinderen allang in dromenland waren. Dit is maar één avondje alleen, maar dat hebben alleenstaande moeders natuurlijk heel vaak of misschien wel altijd. Zij hebben niemand naast zich slapen die ze af en toe een por kunnen gegeven als één van de kinderen weer eens wakker is in het holst van de nacht.

Respect, respect, respect. Bij deze dus een dikke duim en een luid applaus voor alle alleenstaande mama`s...petje af!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je