{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pasen

Afbeelding blog 'Pasen'

Over een paar dagen is het Pasen. Voor veel mensen betekent het dat het voorjaar gaat beginnen. Nu ook maar hopen dat de zon lekker gaat schijnen. Voor mij voelt het even als vakantie!

Mijn vriendin uit Polen vindt Pasen altijd een hele belangrijke en gezellige tijd die ze graag met familie doorbrengt.

Veel mensen gaan op bezoek bij hun familie. Ze gaan dan samen eten. Voor kleine kinderen is het ontzettend leuk om paaseieren te gaan zoeken in de tuin bij opa en oma.

Met mijn moeder gingen wij vroeger eieren schilderen, we vonden dit ontzettend leuk om te doen. Ik kan me ook nog herinneren dat we een keer eieren zijn gaan zoeken in een bos.

Gisteren heb ik de folders van Pasen binnen gekregen en daarin staan veel leuke dingen. Mijn dochter is nu nog te klein om paaseieren te gaan zoeken en om met Pasen bezig te zijn. Over een paar jaar begrijpt ze het wel en dan lijkt het me heel leuk om dat ook te gaan doen met haar.

Wij gaan dit jaar bij familie eten. Heel misschien gaan we tweede paasdag nog naar een aantal winkels. Meestal is het heel erg druk tweede paasdag, dus dat moeten we nog even bekijken.

Hebben jullie ook zo veel zin in Pasen? En wat gaan jullie allemaal doen?

Ik lees  graag jullie reacties wel.

Verder wil ik iedereen hele fijne Pasen toewensen. Met veel zon en veel plezier met de kinderen en familie en vrienden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je