Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Pasen

Over een paar dagen is het Pasen. Voor veel mensen betekent het dat het voorjaar gaat beginnen. Nu ook maar hopen dat de zon lekker gaat schijnen. Voor mij voelt het even als vakantie!

Mijn vriendin uit Polen vindt Pasen altijd een hele belangrijke en gezellige tijd die ze graag met familie doorbrengt.

Veel mensen gaan op bezoek bij hun familie. Ze gaan dan samen eten. Voor kleine kinderen is het ontzettend leuk om paaseieren te gaan zoeken in de tuin bij opa en oma.

Met mijn moeder gingen wij vroeger eieren schilderen, we vonden dit ontzettend leuk om te doen. Ik kan me ook nog herinneren dat we een keer eieren zijn gaan zoeken in een bos.

Gisteren heb ik de folders van Pasen binnen gekregen en daarin staan veel leuke dingen. Mijn dochter is nu nog te klein om paaseieren te gaan zoeken en om met Pasen bezig te zijn. Over een paar jaar begrijpt ze het wel en dan lijkt het me heel leuk om dat ook te gaan doen met haar.

Wij gaan dit jaar bij familie eten. Heel misschien gaan we tweede paasdag nog naar een aantal winkels. Meestal is het heel erg druk tweede paasdag, dus dat moeten we nog even bekijken.

Hebben jullie ook zo veel zin in Pasen? En wat gaan jullie allemaal doen?

Ik lees  graag jullie reacties wel.

Verder wil ik iedereen hele fijne Pasen toewensen. Met veel zon en veel plezier met de kinderen en familie en vrienden.

11 jaar geleden

Wij hebben ook niets met Pasen behalve dan dat we eitjes gaan zoeken. En thuis een paastak hebben gewoon omdat het er gezellig uitziet.

11 jaar geleden

Wij gaan op zondag eerst naar de kerk, kinderen van de kindernevendienst gaan een liedje zingen in de kerk :-) Daarna naar mijn familie. De volgende dag eitjes zoeken met mijn schoonfamilie (de kinderen gaan zoeken, mama gaat alleen eitjes opeten :-)) drukke familie dagen bij ons dus!

11 jaar geleden

Wij doen hier helemaal niets aan. Qua geloof is dat bij ons weg, paaseitjes zoeken is wel leuk op zich maar denk dat we pasen niet echt als traditie gaan invoeren. misschien volgend jaar er anders over denken. jullie wel fijne pasen gewenst

11 jaar geleden

Jaaa, echt zin in Pasen! ( en vooral in een lang weekend,hi,hi) Wat ik ga doen? Zie mijn blog over Pasen: http://www.mamaplaats.nl/blog/mama/mama-en-gezin/vakanties-en-feestdagen/pasen/