Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Pasen

Ik zie Pasen meer als een feest om de lente te vieren, even bij te tanken en samen te zijn met familie of geliefden.

Alhoewel het weer anders doet vermoeden, is het over ruim een weekje al weer Pasen. Ook al zijn wij niet heel gelovig, wij genieten wel echt van deze dagen. Ik zie Pasen meer als een feest om de lente te vieren, even bij te tanken en samen te zijn met familie of geliefden.

De oudste heeft volgende week donderdag en vrijdag al vrij van school, dus dan is het alleen al fijn dat we het in de ochtend rustig aan kunnen doen. Stiekem vind ik het ook wel  lekker dat er een paar dagen geen speelafspraken op de agenda kunnen staan, want die zorgen hier regelmatig voor de nodige stress ( zie mijn blog: Over afspreken en playdates )

Wij gaan Eerste Paasdag al op tijd richting Utrecht. Zoals ik al eerder schreef hebben wij via Marktplaats vier kaartjes voor de musical 'The little mermaid' voor het bedrag van 20 euro totaal kunnen kopen. Echt een cadeautje, want normaal gesproken is deze musical voor ons bijna onbetaalbaar. Daarnaast is het een hele grote wens van mijn oudste dochter. We zeggen pas op de dag zelf dat we daar naar toe gaan, want anders is ze vast nog vroeger wakker dan anders. Als we thuis komen uit Utrecht gaan met zijn viertjes eten van 'de bakplaat'. Gezellig, lekker en makkelijk.

Tweede Paasdag gaan we eerst 'uitslapen', uitgebreid ontbijten en dan een beetje creatief doen ( denk aan eieren beschilderen ). Aan het eind van de middag gaan we naar 'oma en opa', waar de kleinkinderen samen ( hopelijk in de tuin ) eieren gaan zoeken. Tenslotte daar nog lekker eten.

Wat zijn jullie plannen? misschien heb je nog een beetje inspiratie nodig? Lees dan mijn artikel: http://www.mamaplaats.nl/leuke-gezinstips-voor-pasen/

Vrolijk Pasen alvast!

11 jaar geleden

Wij gaan altijd uitgebreid ontbijten met t gezin. Verder kijken we wel. Ligt ook aan het weer wat we gaan doen.