{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pas op wat je zegt! De Mama Mafia kijkt mee!

Wat ben je trots op je eigen kind. je zou hem of haar altijd beschermen, in het dagelijkse leven en zelfs in verhitte discussies.

Afbeelding blog 'Pas op wat je zegt! De Mama Mafia kijkt mee!'

Adem in, adem uit. Moet ik dit blog wel gaan schrijven? Trap ik vele moeders dan weer op hun lange tenen? 

Zelfs als ik blog over een kijkje in onze dag met Charlie, vinden mama's het nodig om een verhitte discussie met elkaar aan te gaan. Ik scrol door de reacties en baal. Dit is niet de bedoeling van mijn blog. Ik hoef jullie geen verantwoording af te leggen waarom ik mijn kind laat vaccineren. Ik hoef ook niet allerlei links en theorieën om mij in te laten zien hoe slecht ik bezig ben door mijn kind te laten vaccineren. Dat hoeft echt niet lieve mama's. 

Ik ben de mama van Charlie, ik maak zelf mijn keuzes.

Waarom ontstaat er toch altijd een oorlog als het gaat om 'roken tijdens de zwangerschap' (hier ontstaat sowieso een discussie over), wel of geen borstvoeding en vaccinaties. Zijn we dan allemaal ergens onzeker? Weten we soms zelf ook niet altijd wat wel of niet goed is? Het belangrijkste is toch dat jij de keuze maakt waar je je goed bij voelt? 

Elke mama volgt haar moederhart, geen enkele mama wil haar kind toch kwaad doen? 

Laat die verhitte, irritante, betweterige discussies dan achterwege. Mama-mafia, ga op je plaats! Ksst, we vinden jou niet leuk, niet nodig en niet lief.

Ik zal mijn volgende blog wel weer schrijven over koetjes en kalfjes, om de lieve vrede te bewaren.

Fijne zondag mama's! 

Geef je kind nog een extra dikke knuffel vandaag.

Liefs Lisa

Ps: ik ben nergens voor of tegen in dit blog, don't shoot the messenger!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je