{{ message.message }}
{{ button.text }}

Party party party!!

Afbeelding blog 'Party party party!!' Achtergrond blur afbeelding

Ja zeker!! Ik ben jarig vandaag! hiep hiep hoeraaa!!๐Ÿ’–๐Ÿ’– Verwend door manlief met een mooie bos bloemen en een lekker nivea verwenpakket en van Ivy een mooi knutseltje van de opvang. Maar het verjaardagsgevoel wat je vroeger had is niet meer. 27 jaar en mijn ochtend begon met koffie en een fles voor ivy (die ze vervolgens net zo hard weer uitspuugde en tuuuurlijk alles over mama heen #momslife). Ivy naar de opvang, ik naar me werk en ik weet niet of het aan mij ligt maar ik vind verjaardagen met collegas altijd zo akward!! Geef je wel of geen 3 zoenen. De ene doet t wel, de ander geeft je een hand. Het inschatten is een hele sport!! Lichaamstaal, type bekijken en hopen dat je het goed gokt en niet akward naar voren buigt terwijl diegene je alleen een hand wilt geven! Goed 60 verjaardagszoenen verder, taart en kadootje van me collegas de hele dag lekker hard werken. Weinig feestmutsen en slingers dus. Ivy weer opgehaald die donderdag middag bij oma is. Oma had ze vervolgens ook nog even helemaal ondergespuugd. Zorgen over voeding en of ze niet te veel krijgt of weer beetje ziekjes wordt, door naar mijn ouders die een verrassingsdiner hadden georganiseerd. Ivy lekker eten en wij lekker eten. Door naar huis, ivy lekker in bed gestopt en zo zit ik dan als 27-jarige muppet op de bank, met netflix aan en oogjes die bijna dichtvallen. Tevreden en moe van een toch wel intensieve dag als jarige mama! #happybirthdaytome!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je