Snap
  • Mama
  • post_picture

Patronen testen voor een mama in Amerika

[gallery ids="54576,54575,54577,54578,54579,54580"]

Een tijdje geleden heb ik via een website in Amerika een paar patronen voor mijn meiden besteld. Zo kon ik apparte dingen voor ze maken en hoefde ik de patronen alleen maar uit te printen en kon ik al lekker aan de slag.

Ik raakte in gesprek met de ontwerpster van deze patronen en ze vroeg of ik het leuk vond om een keer wat patronen voor haar te testen. Tuurlijk! Nu krijg ik de patronen gratis en het is nog leuk om te doen.

Dit wat het laatste wat ik voor haar getest heb. Leuk voor mee op vakantie :D

 

10 jaar geleden

Wauw! wat leuk zeg dat je mag testen...en leuke stofcombi's heb je gekozen...toevallig dat ik gisteravond van het het zelfde blauwe bloemetjes stof een rokje heb gemaakt;)... zo leuk om kleertjes en spulletjes zelf te maken:)

10 jaar geleden

echt heel leuk!

10 jaar geleden

Het is voor een beginner wel te doen maar ik ben redelijk ervaren en ik ben er ook 4uur mee bezig geweest.... En ja of ze te koop zijn......als ik ze wil verkopen moet ik er dan toch echt 40euro voor vragen omdat het gewoon heel veel werk is. Het patroon is hier over een tijdje te koop: http://www.etsy.com/shop/mylittleplumcake Ik zal binnen kort nog meer foto's van mijn creaties posten :D

10 jaar geleden

Super leuk! Is dat ook voor een beginner te doen? Of zijn ze ook te koop?