{{ message.message }}
{{ button.text }}

Patronen testen voor een mama in Amerika

Afbeelding blog 'Patronen testen voor een mama in Amerika' Achtergrond blur afbeelding

[gallery ids="54576,54575,54577,54578,54579,54580"]

Een tijdje geleden heb ik via een website in Amerika een paar patronen voor mijn meiden besteld. Zo kon ik apparte dingen voor ze maken en hoefde ik de patronen alleen maar uit te printen en kon ik al lekker aan de slag.

Ik raakte in gesprek met de ontwerpster van deze patronen en ze vroeg of ik het leuk vond om een keer wat patronen voor haar te testen. Tuurlijk! Nu krijg ik de patronen gratis en het is nog leuk om te doen.

Dit wat het laatste wat ik voor haar getest heb. Leuk voor mee op vakantie :D

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je