Snap
  • Mama
  • Relatie

Papa’s eerste verjaardag met onze kleine man

En wat hebben wij ons best gedaan om papa deze dag in het zonnetje te zetten.

Verjaardagen, je hebt er wel wat mee of totaal niet. Familie die langskomt, een leuk feestje ’s avonds het kan allemaal en iedereen doet wat hij/zij zelf wilt. Mijn vriend is niet zo van de verjaardagen, dit werd dus geen groot feest, maar lekker met elkaar genieten. 

18-11-2015 papa werd 32 en dit is de eerste verjaardag met onze kleine man. Hij heeft deze dag vrijgehouden om heerlijk met z’n drietjes de dag door te brengen. Dat laat ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen en dat werd dus heerlijk wakker worden met een ontbijtje op bed, veel knuffels en natuurlijk ook wat cadeautjes. Deze vielen zeker in de smaak, maar het mooiste cadeau kwam toch wel van ons zoontje. Een doek met de schattige afdrukken van zijn handjes en voetjes. 

    



Na een fijne ochtend dan toch maar even wat doen vandaag.. Omdat we binnenkort een reisje gaan maken, moesten we even een ID-kaart aanvragen voor ons ventje. Maar toch, om nu al een pasfoto te maken voor de komende 5 jaar, dat gaat er bij mij niet in. Hij veranderd elke dag, over 5 jaar is het een compleet ander kind, dat ze hier nou niets op verzinnen is mij een raadsel. Maar oke hij vond het wel leuk om weer op de foto te gaan en we waren eigenlijk zo klaar. Daarna hebben we nog even een rondje in het centrum gedaan en natuurlijk taart gehaald voor de naaste familie.

Een rustige middag dus, even goed gegeten en toen kwam de familie van mijn vriend nog even langs. Meteen een dikke knuffel van de kleintjes, helemaal blij dat we weer een feestje hadden en uiteraard hoort bij een feestje een lekkere taartje. De cadeautjes kwamen nog, maar dat is ook niet belangrijk. Gewoon even gezellig met z’n alle en dat was prima. Na afloop zijn we nog even langs mijn ouders gegaan om daar een taartje te eten en konden we nagenieten van het rustige dagje.

Ons mannetje vond het ook heerlijk zo een dagje met papa, dus voor ons was het was super en nu op naar nog vele jaren!

8 jaar geleden

Bedankt! Ben ik zeker met je eens :). Wordt hij 50 is het natuurlijk een ander verhaal, maar het is heerlijk om gewoon even de dag met elkaar door te brengen. Tjez vond de afdruk zelf ook erg leuk (het kietelde nogal ;) haha)

8 jaar geleden

Nog gefeliciteerd! Het hoeft ook zeker helemaal niet groot allemaal om ervan te kunnen genieten. Leuk idee van die afdruk!